sunnuntai 29. elokuuta 2010

Se erilainen Tähtien Sota

Viime kesältä livetarinaa. Toivottavasti nautitte yhtä paljon kuin leikkitoverinikin. *hymy*


Kuuma, helteinen päivä, niinkuin monet monituiset tänä kesänä, kiihottavat esileikit laiturilla naapureiden kiusaksi, ja viinin iloisen humalluttava vaikutus rohkaisivat minua päästämään dominan itsessäni irti. Ja pienin kimmoke sille ei myöskään ollut se, että mies
tuli sanoneeksi minulle, että tänään saisin käyttää häntä hyväkseni niinkuin haluaisin.

Televisiosta tuli elokuva, jota alasti maaten katseltiin sängyssä. Lipaston päällä oli rullaluistelussa käytettävät rannesuojukset, joihin katseeni pysähtyi useaan kertaan, samalla kun mielessäni yhä uudelleen ja uudelleen kuulin mieheni sanat. En pystynyt enää keskittymään elokuvaan, vaan käännähdin vuoteella miestäni päin. "Olitko tosissasi?
Haluatko alistua minulle?", kysyin suudellen miestäni hellästi. Mies vain nyökytteli, ei saanut sanaa suustaan. Ja kalu värähti saman tien.


Otin rannesuojat käteeni, pujotin ne miehen ranteisiin ja kiinnitin sängyn päätyyn, niin että mies jäi kädet levällään makaamaan eteeni. Jo pelkkä sitominen sai mieheni kalun jäykistymään, ihana kalu sykki napaa vasten, ja nuolaisin huuliani odottavasti.

Nousin ylös vuoteelta ja menin keittiöön. Jääkaapin pakastelokerosta otin jääpaloja, ja palasin takaisin miehen luokse. Hitaasti aloin liu'utella jääpaloilla pitkin vartaloa. Nännien ympäri, pitkin vatsaa ja kohti sykkivää kalua. Nännit jäykistyivät jääpalan kosketuksesta, ja mieheni kiemurteli allani. Jätin muutaman palan iholle, navan päälle, nivusiin, nänneille. Kuuma iho sulatti jääpaloja nopeasti, ja kylmän veden valuminen iholla sai mieheni värisemään.

Jääpalojen sulaessa pitkin vatsaa otin mieheni kalun huulieni väliin. Imin sitä, hyväilin kielelläni sen herkkää samettista pintaa, ja upotin sen suuhuni. Uudelleen ja uudelleen. Ja
sitten. Lopetin. Miehen turhautunut äännähdys oli kuin musiikkia korvilleni. Tartuin jääpalojen rippeisiin, ja hieroin niitä pitkin karvaista rintakehää.

Nousin vuoteesta ja komensin mieheni keskittymään elokuvaan. Hain lisää jääpaloja, ja otin pakastelokerosta pullon alkoholia. Palasin vuoteelle, mutta käskyistäni huolimatta
miehen huomio ei ollut televisiossa, vaan minussa ja minun liikkeissäni. Koska tottelemattomuudesta seuraa rangaistus, asetuin mieheni jalkojen väliin, levitin niitä lisää, ja työnsin yhtään varoittamatta pari jääpalaa syvälle miehen peppuun. Ähkinä ja karkuun
pyrkiminen kertoi minulle, että kokemus ei ollut miehestänin miellyttävä. Mutta minä hyrisin mielihyvästä. Hiljaa komensin miestä keskittymään siihen, mihin minä käskin. Ja mies yritti tuijottaa televisiota keskittyneesti.

Kaadoin kylmää, hyytynyttä alkoholia mieheni napaan. Sitten nuolin sen hitaasti pois. Ja taas miehen kalu sykki kovana ja ylpeänä vatsaa vasten. Hyväilin vielä hetken herkkiä
nännejä, ja kierähdin sitten mieheni viereen.

Toinen käsistä oli irronnut sängynpäädystä, ja mieheni pyysi minua sitomaan sen uudelleen. Sidoinkin sen, mutta sanoin,että hänen olisi toteltava, vaikka kädet
olisivat irtikin. Mies vain nyökytteli, ja yritti taas keskittyä elokuvaan. Katse kuitenkin siirtyi televisioruudulta rinnoilleni, ja aneleva ääni pyysi saada maistaa, edes vähän. Nappasin luunapin saman tien miehen nännille. Mies älähti ääneen, sillä hänellä todellakin on
herkät nännit. Katse kääntyi nopeasti takaisin televisioon, mutta ei aikaakaan kun huomasin taas katseen harhailevan minun vartalollani. Uusi luunappi, ja mies oli taas hetken ruodussa.

Kalu oli nuupahtanut, en tiedä oliko lie luunapeista vai pepussa sulavista jääpaloista
johtuvaa, joten nousin mieheni ylle, ja nuolin kalua, kunnes se taas seisoi taas ylväästi. Ja taas laskeuduin miehen viereen. Hyväilin nännejä, välillä otin ne sormieni väliin ja puristin hiukan, juuri sen verran, että kipu tuntui vielä miellyttävälle.

Mieheni rakastaa nuolemista ( ja syytä onkin, sillä minä vaadin sitä taitoa ja halua
mieheltä ) ja anoi nyt saada edes pikkasen maistaa pilluni mehuja. Luunapin näpsähdys nännille hiljensi miehen taas, mutta estääkseni sen enemmät anelut työnsin mieheni suuhun omat pikkuhousuni. Mies hiljeni ja katse siirtyi taas vastahakoisesti takaisin televisioon.

Nousin uudelleen miehen viereltä, hain taas viinapullon pakastelokerosta ja join snapsin
mieheni navasta. Mies kiemurteli nautinnosta allani. Kalu sykki taas kovana ja vaativana jalkojen välissä. Nyt nousin miehen päälle, asetuin kasvojen päälle, kiskoin pikkuhousuni pois suusta ja annoin miehen lipaista kiimaista pilluani muutaman nautinnollisen vedon.

Ja taas, kullin sykkiessä nyt todella kovana, siirryin takaisin mieheni viereen, työnsin pikkuhousut takaisin suuhun ja komensin siirtämään ajatukset televisioon. Mieheni alkoi olla aikamoisen kiimaisena, ja nännit vaativat jo useamman luunapin, ennenkuin kivusta ähkyvä mies pystyi tottelemaan käskyäni.

Annoin ajan kulua, vaikka olin itse jo todella kiimassa. En voinut uskoa, että vallan tunne voi saada näin kiimaiseksi, mutta minun hormonini todella hyrräsivät. Ja hitaasti hyväilin miehen nännejä, liu'uttelin sormiani pitkin karvaista rintaa, otin välillä kalun käteeni, vetelin esinahkaa nautinnollisen hitain vedoin edestakaisin. Mies huohotti, anoi minua katseellaan antamaan hänelle lopullisen tyydytyksen. Kalu kädessäni sykki kutsuvasti. Välillä laskin sen kädestäni, ja tuijottelin vain miestä, joka kiemurteli kiimaisen
katseeni edessä.

Lopulta hellyin. Otin pikkarit miehen suusta. Asetuin jalkojen väliin, ja upotin kalun suuhuni. Imin, nuolin, hyväilin kielelläni kiveksiä, runkkasin syljestä märkää kalua kädelläni, ja, samalla kun upotin sormeni miehen tiukkaan peppuun, otin kalun syvälle suuhuni. Imin sykkivää, kovaa kalua niin kauan, että peppureiän tiukat supistukset kertoivat minulle mieheni laukeavan. Mies voihki kalun syöstessä kuuman ja suolaisen spermansa kurkkuuni ja peppureiän supistuessa tiukasti sormeni ympärille.

Täysin uupuneena yli tunnin kestäneen kiusaamisen ja pitkittämisen ja henkisen rääkin jäljiltä, jäin lepäämään mieheni jalkojen päälle. Ja mieheni nautinto sai minut tuntemaan itseni todella tyytyväiseksi.

Sanomattakin lie on selvää, että Tähtien Sodan ensimmäisestä jaksosta meillä kummallakaan ei kovin selkeitä muistoja ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti