torstai 23. elokuuta 2012

Sperman ja persepanon sinfonia

Fantasia jatkona edelliseen tarinaan. Selkeästi kuvio kiihottaa minua, koska jaksan siitä kirjoittaa *hymy*


Laskin kännykän kädestäni, viesti oli saapunut sillä aikaa, kun olimme nauttineet nuoren pojan kanssa turmelevasta seksistä.

Suihkun ja nopean siistiytymisen jälkeen takaisin liikenteeseen. Vatsan pohjaa kutittelivat kiiman perhoset, kyltymättömyys ei aina ole pahasta ja tässä tapauksessa se varmasti oli parasta.

Lähipubin nurkkapöydässä istuivat miehet, jotka katselivat hyväksyvästi meidän lähestymistämme. Pujottelimme pöytien välistä loosiin ja istuimme alas. Sinä vastapäätä minua, toisen miehen viereen, minä toisen. Tuskin olin saanut tarjoilijan tuoman lasin käteeni, kun vieressäni istuva mies työnsi kätensä omistavasti jalkojeni väliin ja levitti reiteni levälleen. Sormet hyväilivät hameen peittämää paljasta kumpuani, ja taitavasti keskisormi upposi taas jo märkään pilluuni, saaden minut huokaisemaan nautinnosta.

Sinä seurasit ilmeitäni tarkkaavaisesti. Puistit miehelle päätä merkiksi, ja mies otti sormensa pois, tuottamatta minulle orkkua saman tien. Tunsin itseni pettyneeksi, mutta samalla hyvin kiimaiseksi.

Lasit tyhjenivät ja ryhmämme poistui pubista takaisin kohti hotellia. Läheisen porttikongin luona pilluani hyväillyt mies johdatti minut kongiin, nosti helmaani ja työnsi sormensa syvälle pilluuni. Hän avasi housujensa vetoketjun ja vaihtoi sormensa kulliinsa, jonka työnsi yhdellä rajulla survaisulla takaapäin sisääni. Nojasin porttikongin seinään, ja mies nussi minut nopeasti laueten sisääni rajusti. Hame alas, ja eteenpäin.

Hotellihuoneessa miehet katselivat, miten nuolit pillustani toisen miehen spermat pois minun kiemurrellessa nautinnosta taitavan kielesi alla. Nuolit peppureikäni märäksi samalla ja työnsit sormesi sinne, valmistaaksesi minua tulevaan. Huohotin kiimasta ja odotuksesta.

Toinen miehistä tuli nyt eteeni, työnsi kullinsa huulieni väliin ja nussi suutani puristaen hiukseni nyrkkeihinsä ja liikuttaen päätäni pitkin kullinsa suonikasta vartta. Toinen mies käänsi sinut ympäri ja avasit kuuliaisesti miehen vetoketjun ja otit sieltä puolijäykän kyrvän esiin. Upotit sen suuhusi ja aloit imeä sitä samalla katsellen, miten minun suutani nussiittin kovalla otteella.

Suutani nussinut mies ei juurikaan lupia kysellyt, kun pyöräytti minut hiuksista ympäri ja tarjosin perseeni hänen käyttöönsä. Levitin pakaroitani ja upotin oman sormeni peppuuni levittäen sitä lisää auki valmiiksi kyrvälle. Mies asetti kyrpänsä reiän päälle ja alkoi työntyä sisääni hitaasti mutta varmasti. Samaan aikaan sinut käännettiin kontilleen toisen miehen eteen. Kasvot vastekkain polvillaan otimme miehiä perseisiimme ja suutelimme samalla toisiamme kiimaisesti. Nussimisen ääni, kiimainen uikutukseni, suudelmien kiihko, minua nussivan miehen kämmenen läjähdykset pakaroillani, äänten sinfoniaa, joka kertoi yltäkylläisestä kiimasta. Miehet roiskivat ensimmäiset satsit peräjälkeen suoliemme syvyyksiin.

Käännyin ympäri, laskeuduin selälleni ja hivutin itseni sinun allesi. Nuolin peppusi, jokaisen pisaran jonka valutit sieltä toisen miehen spermaa ja sinä nuolit minut puhtaaksi samaan aikaan. Kyrpäsi sykki kiimasta, mutta en koskenut siihen. Kiimaa piisaisi varmasti muutamaksi tunniksi eteenpäin.

Miehet antoivat meidän nuolla toisemme puhtaiksi,mutta heti sen jälkeen kyrpä työntyi taas huulien väliin, minun suussani sinun persettäsi soutanut kyrpä ja sinulla taas minun vierailijani. Miehet nussivat kyrpänsä suissamme taas kivikoviksi, ja sitten levitin sinun perseesi taas tarjolle. Katselin, miten kyrpä upposi ihanaan reikääsi sentti sentiltä silmieni edessä ja samaan aikaan sinä levitit minua toisen miehen nussittavaksi. Nyt mies nussi pilluani, ja sinun sormesi hieroi samalla klittaani. Vastasin työntöihin villillä liikehdinnällä lantioni vatkatessa ylös ja alas sormiesi kosketuksesta ja kyrvän liikkeestä.

Mies perseessäsi alkoi lähestyä orkkuaan, ja veti kyrpänsä ulos perseestäsi upottaakseen sen suuhuni juurta myöten. Melkein oksensin sperman räjähtäessä kitalakeeni, kun en saanut henkeä kullin tukahduttaessa hengitykseni. Samaan aikaan pilluani kirnunnut kyrpä vetäytyi ulos, ja mies laukesi suuhusi pitäen niskastasi kiinni kaksin käsin.

Suutelimme maistellen toistemme makuja ja sekoittaen spermat keskenään.

Miehet eivät paljon taukoa vaatineet, vaan kohta jo taas istuimme polvillamme miesten edessä imien kyrpiä koviksi. Nousin istumaan toisen miehen kyrvän päälle. Levitin pakarani ja istuin kyrvän perseeseeni hitaasti. Sinä nuolit pilluani samalla, kun nussin miehen kyrpää tiukalla perseelläni. Toinen mies asettui eteeni ja työnsi kyrpänsä pilluuni. Nyt olin keihästetty näitten kahden kyrvän väliin ja kiljahtelin nautinnosta, kun päälläni oleva mies alkoi nussia minua tiiviiseen tahtiin. Sinä nuolit päälimmäisen miehen persettä samallla.

Kun miehet alkoivat lähestyä orkkuaan, sinä menit lattialle polvillesi, ja annoit ensin toisen miehen laueta suuhusi ja sitten minä väistin tieltä ja otit toisenkin miehen spermat nieluusi halukkaasti.

Minusta tuntui, että kiiman määrä huoneessa nousi vain jokaisen orgasmin jälkeen. Sinun kyrpäsi seisoi edelleen juhlallisesti. Nyt pilluani nussinut mies tuli eteeni ja imin hänen kyrpänsä taas kovaksi. Sinä asetuit seisomaan tuolin käsinojiin nojaten, tarjosit perseesi miehelle koukistaen selkääsi anovasti. Mies tuli taaksesi. Valutin sylkeä suustani persereikäsi päälle ja levitin sen reiälle ja samalla sitten tuota valtaisaa suonikasta kyrpää varten. Kyrpä alkoi työntyä suoleesi. Näky oli niin kiimaisen porno, että olisin halunnut itse olla nussimassa tuota ihanaa reikää. Laskeuduin kuitenkin lattialle jalkojesi väliin ja otin kyrpäsi huulieni väliin. Samalla kun mies nussi sinua perseeseen kovenevalla tahdilla, minä imin sinun kivikovaa kyrpääsi himosta hulluna. Miehen roiskiessa spermat perseeseesi sinä laskit omasi kurkkuuni ja nielin ne nautinnosta uikuttaen. Sinä siirsit itseäsi päälläni sen verran, että perseestäsi valuva sperma valui suoraan odottavaan suuhuni. Lopuksi nuolin vielä sinun reikäsi puhtaaksi.

Miehet olivat ilmeisesti saaneet tarpeekseen tällä kertaa ja suihkun kautta molemmat poistuivat huoneesta jättäen meidät kahdestaan. Sperman maku huulillamme nukahdimme hotellin vuoteeseen toisiimme kiertyneinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti