torstai 30. toukokuuta 2013

Remonttimiestä

Pikafantasia remonttimiehestä, joka saa minut NIIN kuumaksi ;)

Mieletöntä silmäpeliä kuukausikaupalla saman remonttimiehen kanssa. Joka kerta, kun katseet kohtasivat, saattoi tuntea ilmassa kipinöintiä. Olin miettinyt pääni puhki, että millä tavalla minä tuon miehen kaadan, kun tilaisuus iski aivan yllättäen.
 
Siivosin kotona ja päätin viedä tavaroita kellariin. Syli täynnä tavaroita astelin rappuja alas. Miesten varaston ovi oli auki ja vilkaisin siitä sisään ohi kävellessäni. Tyhjä.
 
Järjestin tavarat hyllyihin ja lähdin kellarista ulos. Taas vilkaisin miesten varaston ovesta sisään ja silmäkarkkini seisoi siellä tutkien työkalupakkia selkä minuun päin. Silmäni lepäsi hetken oranssien työhousujen peittämässä kiinteässä pepussa ja tein päätökseni samassa hetkessä. Kellarin ovi kolahti takanani, astuin varastoon ja vedin sen oven perässäni kiinni miehen kääntyessä katsomaan taakseen.
 
Hymyilin ensin hieman epävarmasti, tuijotin miestä silmiin ja astuin lähemmäs. Miehen silmistä paistoi aivan sama järjetön himo kuin minunkin silmistäni. Tosin minä tunsin sen leviävän myös vatsanpohjastani mukavina kuumottavina aaltoina kohti pilluani, joka tiedosti asian kostumalla saman tien.
 
Mies astui lähemmäs minua yhä suorassa katsekontaktissa. Katselin vuoroin miehen silmiä ja huulia, jotka kaartuivat leveään hymyyn. Ojensin käteni ja tarrasin kiinni harmaan t-paidan kaula-aukosta ja vedin miehen luokseni. Nostin katseeni kohti miestä ja sain maistaa miehen maun huulillani ja kielelläni. Kädet kietoutuivat ympärille, tutkivat ja etsivät. Omat käteni vaelsivat lihaksikkaalla vartalolla ja painauduin tiukasti miestä vasten.
 
Tunsin kovan painauman vasten lantiotani ja voihkaisin nautinnosta. Laskin käteni alas ja sormeni puristuivat työhousujen läpi koskettelemaan kivikovaa kalua. Sormet kiihkosta vapisten vedin vetoketjun ja vyön auki ja vapautin kullin puristuksistaan. Miehen hengitys kiihtyi, kun sormeni kietoutuivat kullin ympärille. 

Työnsin miehen istumaan muovituolille, joka oli seinän vierellä. Kumarruin alaspäin ja suutelin miestä runkaten hitaasti kädelläni kullia. Miehen kädet työntyivät hellemekon kaula-aukosta sisään ja puristuivat tiukasti rintojeni ympärille. Huohotin nautinnosta. 
 
Miehen käsi löysi tiensä, yllätys yllätys, paljaalle pillulleni hellemekon helman alta. Pilluni oli kosteudesta märkänä ja sormet hyväilivät hetken klittaani työntyen sitten sisään märkään pilluun. Puristin kullia sormieni välissä vielä hetken.  
 
Nostin helmani ja istuin miehen syliin. Kulli sopi kuin valettu pillunhuulieni väliin ja annoin sen upota sisääni hitaasti. Mies sulki silmänsä ja antoi minun liikkua sylissään. Samalla, kun aloin hitaasti liikuttaa lantiotani miehen kullia vasten suutelin miehen huulia, poskia, otsaa, kaulaa. Miehen kädet olivat vuoroin rinnoillani, vuoroin lantiollani.

Tunsin, miten sormet upposivat syvälle lantiooni ja alkoivat liikuttaa minua nopeammin. Kiimassani huohotin miehen korvaan ja annoin pilluni lypsää kovaa kullia. Kynnet upposivat pakaroihini miehen painaessa huulensa kaulani aralle iholle ja purressa samalla kun mies laukesi syvälle pilluuni. Hetken aikaa lepäsin miehen sylissä huohottaen, sitten nousin.

Suutelin miestä pikaisesti huulille, hymyilin ja poistuin varastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti