sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Nartun koeajo (vai olisiko sittenkin omistajan?)

Saatiin tämäkin vuosi vihdoin alkuun. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Livetarina pitkästä, pitkästä aikaa :)
 
 
Oltiin nähty nartun kanssa kahvien merkeissä tammikuussa. Nyt mies oli ollut lukittuna 9 viikkoa ja kolme päivää. Ikuisuus miehelle, joka on tottunut runkkaamaan useita kertoja päivässä. Perjantaina, kun olin saanut nartun luokseni, napsuttelin sormellani sivarin lukitsemaa kyrpää farkkujen läpi ja nautin narttuni kiemurtelusta.
Sain mieletöntä kielihoitoa ja sormetusta, melkein kaikilla sormilla, sohvallani niin kauan, että sohva kastui. Sivarin sisällä oli varmasti tiukkaa, sen voin kuvitella. Ja boxereissa märkää, kun kiimalima valui koko ajan. 
Hain lukon avaimen, jota olin tammikuun tapaamisesta asti kantanut, narttu riisui sivarinsa ja meni pesulle. Boxerit tosiaan olivat märät. Istutin nartun sohvalle ja aloitin hitaan leikkini nartun kyrvän kanssa.
Tässä vaiheessa kannattanee kertoa sellainen asia, että tällä ensimmäisellä varsinaisella tapaamisella oli sovittu, että alistamiseen ei lähdetä. Vaan opetellaan tuntemaan toisiamme. Ja minähän opettelin. Narttu kutiaa ihanasti. Ja se on hyvä tietää, sillä sitäKIN voi käyttää hyvin ikävällä tavalla hyväkseen, kun toinen ei voi estellä. Napakasti komensin nytkin pitämään kädet pois edestä, kun annoin pitkien kynsieni liukua pitkin reisiä ja kylkiä.
No, siihen kyrpään. Hyväilin sitä sormillani, hellästi. Varsi värisi sormieni kosketuksesta. Narttu taivutti päänsä sohvan selkänojan yli ja nautti. Upotin kyrvän suuhuni ja imin sitä, nuolin kiimalimaa jota valui kyrvän päästä kokoajan. Lopulta kahden käden otteella runkkasin spermat suuhuni.
Yönsä narttu vietti muualla, mutta tuli takaisin lauantaina päivällä. Meidän piti lähteä kauppaan ostamaan ruokaa ja vähän juotavaa iltaa varten. Eteisessä, kun olimme jo lähdössä, narttu painautui selkääni vasten ja hieroi farkkujeni läpi pilluani. Minä en muuta merkkiä tarvinnut, housut putosivat lattialle ja otettiin pikainen pano vuoteellani. Pesut ja kaupoille. Ostoskeskuksessa hyllyjen välissä narttu tuli taas taakseni ja hinkkasi itseään minua vasten ja jollei olisi oltu ihan liian tutussa ympäristössä olisin raahannut miehen sovituskoppiin.
Kotona syötiin ja juotiin vähän viiniä ruoan kanssa. Sohvalla kosteusaste nousi taas siihen malliin, että oli pakko siirtyä omalle sängylle. Narttu pyöritti sormiaan pillussani niin kiimaisesti, että halusin vihdoin sinne koko käden.

Makuuhuoneessa oli liukkaria ja sainkin nauttia koko kädestä pillussani. Lopulta narttu nussi minua takaapäin.

Vakipanolle lähti videota siitä, miten roiskin sängyn ihan litimäräksi. Sängyn, petauspatjan, alemman patjan, itseni, lattian.
Narttu nussi minua uudelleen, välillä suuhun ja välillä pilluun ja lopulta sain spermat kasvoilleni ja suuhuni.
Joskus yöllä nukahdettiin muutamaksi tunniksi. Heräsin siihen, kun nartun sormet vuoroin nipistelivät nännejäni ja vuoroin työntyivät jalkojeni väliin. Levitin jalkojani, olin taas valmis. Otin kyrvän suuhuni ja imin sen valmiiksi. Istuin sen päälle, upotin sen sisääni. Ratsastin kyrvällä nautinnosta ääntelehtien. Narttu nussi minua altapäin ja sperman karatessa kiihkon mukana huulilta karkasi kirosana. Suihkun jälkeen narttu paranteli sohvalla päänsärkyään, joka oli illan viinin ja viskin aiheuttamaa.
Kiehnäsin kyrpää vasten. Avasin farkkujen vyön, vetoketjun, vedin farkut pois. Kyrpä koveni kosketuksestani boxereissa. Kaivoin sen esiin, runkkasin sitä. Hitain vedoin, ensin vain yhdellä kädellä. Kiimaliman kostuttamalla sormellani hieroin terskaa, sen alareunaa. Narttu nautti silmät ummessa. Lopulta otin molemmilla käsillä kyrvästä otteen ja vuorotellen nopeuttaen ja hidastaen runkkasin niin kauan, että narttu laukesi käsilleni. Päänsärky oli tiessään, narttu saattoi lähteä kohti kotia.
Ihanan kiimainen, märkä, äänekäs viikonloppu. Täynnä kiimaa. Hyväilyjä. Nautintoa. Läheisyyttäkin. Toisen opettelemista. Ja uuden tapaamisen odotusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti