keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Heinälato"romantiikkaa"

Näin unta entisestä miehestäni. Juuri niin, siitä samasta, joka minua käytti "maksuvälineenä" aikanaan. Ihmettelin kyllä, miksi vielä siitä paskiaisesta unia näen, mutta se uni sai aikaan tämän tarinan. Joka siis on fantasia, ei totta sanaakaan :))


Istuttiin iltaa entisessä heinäladossa poikakaverini ja hänen kolmen ryyppykaverinsa kanssa. Kaikki minun näkövinkkelistäni todella ällöttäviä, läskimahaisia vanhoja ukkoja. Kaiken iltaa olivat miesten jutut ja käyttäytyminen olleet sitä luokkaa, että miehillä oli tiedossa, miten  poikakaveri oli käyttänyt minua maksamaan omat juhlimisensa aiemmin mökillä.

Poikakaveri heittäytyi pitkälleen heinäkasan päälle ja sammui, kuinkas muuten. Minä yritin tehdä lähtöä, mutta sehän ei näille läskimahoille sopinut, ei ollenkaan. Yksi miehistä, Jokke, nappasi minua kädestä kiinni ja tempaisi polvilleen heinien pehmittämälle lattialle. Kaikki kolme läskimahaa asettuivat rinkiin ympärilleni ja Jokke otti kiinni tukastani tiukalla otteella ja tiuskaisi: "Nyt narttu, suu auki".

Kyyneleet silmistä valuen hangoittelin vastaan, kun Seppo työnsi läskimahansa alla jöpöttävää pientä kaluaan huuliani vasten. Jokke otti toisella kädellä kiinni nenästäni, ja pakotti näin suuni auki. Seppo työnsi kalunsa saman tien suuhuni, ja alkoi naida suutani rajusti. Jokke liikutti päätäni hiuksista repien pitkin Sepon kullia ja kolmas mies, Eero, läimi poskiani ja runkkasi kaluaan katsellen, miten Sepon kulli nussi suutani. Heti kun Seppo hölläsi tahtia ja veti kalunsa suustani ulos, työnsi Eero omansa tilalle. Vuorotellen miehet nussivat suutani, yksi kiskoi vuorollaan hiuksistani tahtia ja lopulta miehet laukesivat jokainen vuorollaan pitkin naamaani.

Kaoin ja pärskin naama spermalla kuorrutettuna, kun Eero kiskoi minua kohti takaseinällä olevia parruja. Panin vastaan niin paljon kun pystyin, mutta Eero roikotti minua kuin märkää rättiä perässään. Seppo ja Jokke tulivat perässä, ja yhdessä miehet sitoivat minut takaseinällä olevaa pukkia vasten mahalleen. Vanhat paalinarut vain rutisivat, kun käteni sidottiin tiukasti pukin jalkoihin. Housut revittiin jalastani ja sitten jalkani levitettiin ja sidottiin kiinni pukin toisiin jalkoihin.

Nöyryytettynä makasin perse pystyssä miesten edessä. Kyyneleet valuivat pitkin, nyt jo kuivuvaa spermanaamiota ja nyyhkytin hiljaa ääneen.
Kämmen läjähti paljaalle perseelleni ja miehet nauroivat, kun kirkaisin ääneen kivusta. Kämmen läiski uudelleen ja uudelleen niin kauan, että en enää tuntenut kipua, vaan häpeäkseni tunsin, miten kipu muuttui kiihottavaksi kihelmöinniksi. Seppo tuli eteeni, nosti pääni ylös ja työnsi kullinsa taas suuhuni ja alkoi naida hitain vedoin suutani.
Takanani tunsin, miten toinen, joko Eero tai Jokke, levitti pilluni huulia sormillaan häpeilemättä ja miehet tutkivat ja kommentoivat nyt märäksi muuttunutta pikku pilluani vuoron perään. Sormia työntyi sisääni, ja märkyys levisi pillun huuliin ja siitä peppureiälleni. Pyöritin takamustani päästäkseni tutkivien, häpeilemättömien sormien alta karkuun, mutta miehet vain painoivat lantiotani kädellään alas ja työnsivät tutkivia sormiaan vuoroin pilluuni ja sitten peppuuni.

Seppo vetäisi kalunsa ulos suustani ja siirtyi taakseni. Syljestä liukas kulli työntyi pilluuni yhdellä rajulla työnnöllä ja Eero asettui eteeni nussimaan suutani. Nyt miehet nussivat minua vuorotahtiin, toinen pilluun ja toinen suuhun. Paikkaa vaihdettiin nopeaan tahtiin, suussani oli kalu toisensa perään ja pilluani runnottiin ja nussittiin. Sitten Jokke siirtyi taakseni, levitti peppuani ja työnsi kuolasta märän kullinsa pienen peppureikäni suulle ja alkoi työntyä sisääni hitaasti. Nautinnosta ähisten Jokke oli vihdoin syvällä suolessani ja alkoi nussia kidutettua peppuani nopenevalla tahdilla.

Kun Jokke laukesi syvälle suoleeni ja vetäytyi ulos reiästäni, oli jo Eero odottamassa, ja sperman liukastama suoleni sai uuden vieraan. Samaan aikaan Seppo nussi viimeistä päivää suutani, laukesi lopulta syvälle kurkkuuni ja samaan aikaan Eero laukesi pitkin persposkiani.

Miehet istuivat ympärilleni juomaan ja suunnittelemaan mitä minulle vielä tekisivät. Viinapullo työnnettiin huulieni väliin ja nielin raakaa viinaa saadakseni Sepon sperman maun huuhdottua suustani pois.

Miehet humaltuivat lisää, joivat ja nauroivat minun alistetulle asennolleni. Välillä joku läimi peppuani, ja pilluani leviteltiin sormilla ja lopulta joku alkoi työntää jotain pilluuni. Se oli kylmä, ja valtavan kokoinen. Minä huusin kivusta, mutta poskelleni lävähti sellainen isku, että menetin tajuni hetkeksi.

Kun heräsin, tunsin,  että pilluni oli täynnä jotain ja miehet kuorsasivat ympärilläni sammuneina. Riuhdoin itseäni irti, mutta köydet pureutuivat vain syvemmälle ranteisiini ja lopulta alistuin itkien kohtalooni.

Heräsin jonkun ajan päästä siihen, että poikakaverini seisoi edessäni. Ilme hänen kasvoillaan oli tuskan ja himon vääristämä. Sain kovan iskun poskelleni ja kuuntelin, miten hän sätti minua pikkuhuoraksi, pillua jakavaksi nartuksi ja iskuja sateli spermaisille poskilleni puheitten tueksi.

Poikakaverini kaivoi kullinsa esiin, repi päätäni pystyyn ja työnsi kullinsa suuhuni, syvälle kurkkuuni, niin että en saanut henkeä, ja jatkoi lätkimistäni ja sättimistäni samalla kun nussi kurkkuuni asti.
Minä nyyhkytin, anoin armoa aina kun kulli oli suuni ulkopuolella, mutta poikakaverini oli armoton.
Miehistä joku oli herännyt, ja pillussani ollut iso kapistus alkoi liikkua edestakaisin poikakaverin työntöjen tahtiin. Minusta tuntui, että halkeaisin alapäästäni kahtia, mutta kumpikaan mies ei antanut minulle mitään armoa.
Lopulta takanani ollut mies työnsi vielä kullinsa peppuuni yhdellä kovalla työnnöllä, ja nyt minä huusin tuskasta ääneen. Poikakaverini löi minua kasvoille niin lujaa, että mykistyin iskun voimasta. Perseeni oli tulessa, pilluni huusi tuskasta ja kurkkuni oli täynnä armotonta poikakaverini kullia.

Kun molemmat miehet laukesivat, toinen perseeseen ja toinen kurkkuuni, minä vaivuin armoitetusti tajuttomuuteen.

Kun heräsin, makasin heinäkasan päällä irrotettuna ja miehet istuivat ringissä kiinnittämättä mitään huomiota minuun, jatkaen keskeytynyttä juomistaan. Minä etsin revityt housuni ja pakenin paikalta kyyneleet poskillani valuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti