maanantai 25. kesäkuuta 2012

Vävyn kanssa asennushommissa

Tässä teille fantasiaa erään nuoren miehen toivomuksesta ja fantasiasta ;)


Olin sopinut tyttäreni kanssa, että hänen miehensä, vävyni siis, tulisi meille asentamaan uuden astianpesukoneen, kun minulla ei oikein ollut ketään sopivaa tuttua ja ei ollut oikeen rahaa maksaa liikkeenkään asentajaa paikalle.

Olin ladannut kahvinkeittimen valmiiksi, ja odottelin vävypoikaa tulevaksi. Jostain kumman syystä mieleni oli tehnyt hieman laittautua...kummallista...
vävypojan takia. Olen naiseksi kai ihan mukavan mittainen, mutta runsas- muotoinen. Minulla on synnyttäneen naisen leveät lanteet, iso peppu ja kieltämättä suuret rinnat, joissa miehen kuin miehen silmät lepäävät. Ja mielelläni minä rintojani esittelenkin, nytkin olin pukeutunut tiukkaan ja avaralla kaula-aukolla varustettuun t-paitaan, joka hyväili jokaista rinnan kaarta ja paljasti syvälle kutsuvan rintojeni välisen vaon. Lyhyet mustat hiukseni olin föönannut pöyheäksi ja meikannut silmäni hieman ehkä liiankin voimakkaasti.

Ovikello soi, ja päästin vävyn sisään. Nuoren miehen halaus tuntui mukavalle, painauduin tiukasti miestä vasten ja haistoin, miten hyvälle tämä tuoksui. Olen aina pitänyt vävypojan tuoksuvalikoimasta, ja nytkään hän ei pettänyt minun mieltymystäni.

Keittiössä nojailin pöytään ja ojentelin työkaluja nuorelle miehelle, kun tämä kyykki edessäni syvällä tiskikaapin uumenissa. Annoin silmieni vaeltaa t-paidan alla pullistelevissa lihaksissa ja kiinteässä takamuksessa, joka keikkui ihan kosketusetäisyydellä. Lipaisin huultani ajatuksiini vaipuneena.

Vävy kääntyi minuun päin juuri, kun kieleni vaelsi pitkin ylähuulta, ja sormeni työntyi huulieni väliin ajatellessani tuota nuorta ja kiihottavaa miestä. Hätkähdin ajatuksistani ja huomasin vävyn kysyvän katseen. "Niin, kahvia,joo tosiaan, hetkonen vaan", sanoin ja ojennuin painamaan keittimen päälle.

"Saakelin anoppi", vävy kuiskasi ja nousi seisomaan eteeni."Etkö sinä muka helvetti soikoon tajua, miten seksikkään näköinen olet tuossa tiukassa t-paidassasi ja noissa joka kurvia seuraavissa tiukoissa farkuissasi?" Punastuin, pyyhkäisin hiukseni korvan  taakse ja kohautin olkapäitäni. Vävyn katse seurasi edelleen, miten hengitykseni kiihtyi ja samalla rinnat t-paitani alla kohosivat nopeammin. Ja nännini kovettuivat paidan alla.

Nostin katseeni uhmakkaasti vävyn silmiin ja siirryin ottamaan kahvimukeja kaapista. Mutta, se taisikin olla se viimeinen virheliike, sillä nyt olin selkä vävyyn päin, ja tunsin miten voimakas vartalo painautui selkääni vasten ja kädet nousivat rinnoilleni puristaen niitä tiukasti. Toinen käsi vaelsi farkkujeni etumukselle, ja painoi lantiotani tiukemmin vasten tuota lihaksikasta vartaloa, samalla kun vaativat huulet liukuivat niskaani pitkin kaulalleni.

Painoin isoa, kiimaista peppuani tuota kovaa lantiota vasten, selkäni taipui kaarelle ja huuleni löysivät vävyn huulet. Suutelimme kiihkeästi, samalla kun vävyn toinen käsi työntyi t-paidan avonaisesta kaula-aukosta sisään ja kaivoi toisen rintani ulos liivin kupista. Nännini vastasi kovettumalla vielä lisää, kun vävy puristi sen etusormensa ja peukalonsa väliin. Hengitykseni oli nyt jo huohottavaa, hamusin vävyn kulliin kiinni toisella kädelläni farkkujen läpi, ja tunsin miten kovana kalu sykki housujen sisällä.

Vävy työnsi minut pöytää vasten, makasin mahallani pöydän päällä ja vävyn kädet puristelivat farkkujen peittämiä pakaroitani voihkien ja kuiskien. Välillä kädet levittivät jalkojani, ja vävy liu'utti peukaloaan pitkin farkun saumaa pilluni päällä edestakaisin. Tarjosin peppuani vielä enemmän tarjolle, ja vävyn huokaukset vain syvenivät hänen hyväillessään ja läpsiessään käsin ja näykkiessä hampain edelleen farkkujen peittämää uhkeata takalistoani.

Valutin itseni lattialle vävyn eteen ja avasin farkkujen vetoketjun ja päästin kovan kullin ulos puristuksesta. Ihaillen hyväilin sen vartta ja silittelin sitä hellästi. Nuolaisin huuleni ja upotin sen huulieni väliin. Leikkisästi nuolin terskaa ja maistelin suolaisia tippoja, joita se tihkutti kielelleni. Vävy otti kiinni tukastani, kiersi sormensa hiuksiini tukistaen niistä ja painoi pääni syvälle syliinsä. Kalu upposi helposti suuhuni ja nautin sen pakottavan täyttävästä tunteesta, kun se painui syvälle nieluuni asti.

Vävy voihki nautinnosta, kun imin tuota jumalaista nuorta kullia silmät ummessa. Otin sen yhä uudelleen ja uudelleen, syvemmälle ja syvemmälle suuhuni, kunnes vävy yht'äkkiä kiskoi minut hiuksista kiinni pitäen irti kalustaan. Voihkaisin paheksuen, sillä olisin halunnut maistaa tuon nektarin maun. Vävy kiskoi minut kuitenkin seisomaan, avasi farkkujeni vetoketjun ja tiputti farkkuni alas. Astuin niistä ulos. Hän nosti minut keittiön pöydälle istumaan ja veti tuolin alleen ja istui sille.

Hitaasti levittäen jalkojani ja antaen peukalonsa liukua pitkin pikkuhousujen peittämää pilluani ylös ja alas ja samalla tuntien, miten kosteus tihkui jo housuistani läpi,  vävy upotti kasvonsa jalkojeni väliin hieroen niitä pilluani vasten. Sormella vävy siirsi housuja sen verran, että sai paljaaksi ajellun pilluni esiin ja antoi kielensä hieroa hitaasti kovettunutta klittaani ja turvonneita häpyhuuliani.

Minä levitin jalkojani ja voihkin nautinnosta vävyn kielen tutkiessa sopukoitani ja kielen upotessa välillä syvälle pilluuni. "Nussi minua", anelin vävyä. Tuoli työntyi taaksepäin ja vävy käänsi minut pöydällä toisin päin. Makasin taas mahallani pöydällä, leveä kiimainen peppuni kutsuvasti pystyssä vävyn kivikovaa kullia kutsuen. 
 
Pikkarini siirtyivät sivuun ja kulli painui pilluni huulien väliin ja upposi hitaasti sisään märkään pilluuni. Kulli alkoi liukua edestakaisin sisään ja ulos, välillä hän jätti sen tahallaan huulille ja hieroi siinä hitaasti nautiskellen. Levitin pakaroitani, halusin kullin syvemmälle sisääni. Pyysin vävyä nussimaan minua. Sitten, samalla kun nussi pilluani, vävy alkoi hieroa peppureikääni sormellaan. Vikisin nautinnosta. Vävy veti kullinsa ulos pillustani, työnsi sormensa sinne, liukastaen sen pilluni mehuilla ja työntyi sitten takaisin pilluuni. Nyt sormi upposi vääjäämättä syvälle peppuuni ja vävy liikutti sitä siellä kullinsa kanssa vuorotahdissa.

Minä pyöritin takapuoltani vasten vävyn kovaa kullia. Huohotin ja vikisin nautinnosta, ja välillä komensin nussimaan kovemmin ja syvemmälle. Ja vävy lisäsi tahtiaan. Toisella kädellään vävy puristeli rintojani ja kiskoi hiuksista päätäni taaksepäin samalla, kun ryskytti kovalla kullillaan pilluani.

Kulli pysäytti liikkeensä, ja kuulin kun jääkaapin ovi aukesi. Vävy nappasi ovesta margariinipullon, rusautti siitä korkin auki, valutti margariinia pakaroitteni väliin peppureiälleni ja heitti pullon tiskipöydälle. Samalla kulli vetäytyi ulos pillustani, mutta vävy tökkäsi sen samantien peppureiälleni. Nojasin poskeani keittiön pöytään ja levitin pakaroitani ottaakseni kullin kunnolla vastaan. Ja hitaasti vävy upotti kullinsa tiukkaan peppuuni. Hetken odotettuaan ja tunnettuaan, miten työnsin jo lantiotani kutsuvasti kullia vasten vävy alkoi nussia peppuani. Minä kiljahtelin nautinnosta, anoin ja vikisin lisää. Ja vävy nussi minun peppuani, välillä levitti pakaroita, tuli kokonaan ulos mutta vain työntyäkseen heti takaisin suoleeni, joka kutsuvasti ammotti odottaen.

Kämmen lävähti pakaralleni ja minä pyysin vain lisää ja lisää, ihanaa nuorta kullia kovemmin ja syvemmälle. Ja vävy nussi minua niin rajusti, että vihdoin tunsin, miten hän jännittyi sisälläni, ja samalla nuori kulli alkoi pumpata spermaansa syvälle peppuni uumeniin. Vävy uikutti ja voihki nautinnosta kullin vielä sykkiessä sisälläni viimeisiä pisaroitaan ja vävyn nojatessa selkääni vasten hengityksen vielä puuskuttaessa niskaani.

Lopulta kulli valui ulos peppuni uumenista ja vävy nousi pois päältäni. Nuori mies nosteli housujaan ja pakeni kohti kylpyhuonetta. Kuulin, miten suihku pantiin päälle, ja menin itse vessaan peseytymään. Palasin keittiöön, nostelin kahvimukit pöytään ja kaadoin meille kupit kahvia. Vävy tuli kylpyhuoneesta keittiöön ja katsoi minua huolestuneena silmiin, mutta nähdessään hymyn kasvoillani tuli viereeni ja suuteli minua hellästi huulille. Nautinto oli molemminpuolinen, joten turha sitä oli hävetä. Peppuani kuumotti edelleen mukavasti farkkujen puristuksessa ja vaikka tiesin tehneeni väärin, en osannut katua yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti