maanantai 28. toukokuuta 2012

Toukokuun viimeinen perjantai

Livetarinaa erittäin hyvästä reissusta ;)


Tavattiin sovitusti, tunnistin sinut jo kaukaa, kun kävelin torin laitaa kohti terassia. Minua hymyilytti ja värisytti, tätä tapaamistamme oli kuitenkin odotettu jo jonkin aikaa.

Muutaman kylmän juoman jälkeen suunnistettiin kohti omppuhotellia (jolta varmaan kohta voisi alkaa sponssia kysymään, kun sitä niin ahkerasti blogissani mainostan).

Korsetti lensi nurkkaan samantien, makoilin vuoteella pelkässä hihattomassa topissani ja farkuissani. Kumarruit puoleeni ja suudeltiin pitkään ja nautinnollisesti. Kätesi puristelivat rintojani, ja pian paitani sai tehdä seuraa korsetille. Sinulla ei enää paitaa ollutkaan ja hyväilin ja näykin nännejäsi huulieni ja hampaitteni välissä. Huuleni vaelsivat vatsaasi pitkin kohti kulliasi, joka vielä piilotteli farkkujen sisällä. Vyösi solki tuotti minulle päänvaivaa, mutta napeista ja farkuista selvisin sentään kunnialla, ja pääsin vihdoin kullisi kimppuun huulineni.

Maistelin ja tunnustelin kovenevaa kullia ja imin sitä innolla. Kaivelin lelupussistani liukkaria, ja upotin sormeni peppureikääsi nautinnosta huokaisten. Miehen pepun puristus sormen ympärillä voi todellakin tuntua kiihottavalta, uskokaa pois. Sormen liikkuessa pepussa imin kulliasi. Olin aika kiimassa jo tässä vaiheessa. Kapusin ylös jalkojesi välistä ja kiipesin istumaan kullisi päälle. Jossain vaiheessa minulta oli housut lähteneet, en vaan itse oikein huomannut milloin. Ratsastin kullisi päällä, kunnes kumosit minut pitkälleen ja nussit itsesi orkkuun.

Nousin kontilleni sängylle ja työnsit sormesi spermasta liukkaaseen pilluuni ja roiskutit minut pitkin sänkyä niin, että se oli aivan litimärkä. Ja minä nautin, sillä en ollut vähään aikaan taas saanutkaan roiskia oikein kunnolla.

Sitten kumosit minut selälleen sängylle, levitit jalkojani ja aloit hieroa pilluani ja klittaani kädelläsi. Levitit liukkaria pilluni päälle ja tunsin miten kosketuksesi sai ihoni kuumottamaan ja tarkoitan todellakin, että kuumottamaan. Pillustani levisi niin hehkuva kuumuus, että luulin laukeavani jo siihen.

Hitaasti ujutit sormen toisensa jälkeen sisälle pilluuni, joka ottikin niitä hanakasti vastaan. Aloitit hitaan fistaamisen, samalla hieroen klittaani kokoajan. Se tuntui upealle. Minä huohotin, valitin, ulisin, kiroilin ja varmaan huusinkin välillä nautinnosta, tuntiessani miten kätesi venytti minua lisää ja lisää. Jossain välissä pillussani oli sinun kätesi ja sitten siellä oli melkein kokonaan minunkin käteni, kun tunnustelin, miten upposit sormieni ohi syvälle.

Sitten liukastit pilluani lisää, ja työntelit vuorotellen molempia käsiäsi sisääni. Yritit jopa niitä molempia sinne yhtä aikaa, mutta se oli jo liian kivuliasta.  Työnsit toisen käden sormia peppuuni, en tiedä montako niitä siellä oli, mutta nyrkin ja sormien yhteistyö ja sitten minun halukkaat omat sormeni klittalla saivat minut laukeamaan, kaksikin kertaa. Anoin lopulta sinua lopettamaan, kun en enää kestänyt orkkuni vaan jatkuessa ja jatkuessa. Pilluni sykkiessä vielä orkun kourissa sinä tulit varovasti ulos minusta.

Pienen huilauksen ja peseytymisen jälkeen olin jo taas kullisi kimpussa. Makasit selälläsi vuoteella, ja minä makasin vieressäsi. Sinä kurottelit takaapäin sorminesi pillulleni, ja työnsit sormiasi taas jo kutsuvaan pilluuni. Imin sinut taas kovaksi ja siirryit taakseni.

Nostit minut kontilleen eteesi ja nuolit minua takaapäin. Voi luoja, miten hyvälle se tuntui. Minua ei ole aiemmin nuoltu takaapäin, enkä osannut kuvitellakaan, että se voi tuntua niin pornolta ja hyvältä ja kiihottavalta.

Sinä otit liukkaria ja työnsit sormen peppuuni, ja heti perään asetit kullisi rei'älle ja työnnyit sisääni. Nussit minua hetken peppuun, sitten kaivelit taas lelupussiani. Oli miellyttävää ja erittäin kiihottavaa, että en tiennyt, mitä sinä sieltä milloinkin mahdat käteesi kaivaa. Nyt tunsin, miten dildo tökki pilluani. Ja upposi sisääni. Samalla nussit minua peppuun. Ja kun nussit minua peppuun läimit minua samalla pakaroille, ja minä pyysin lisää. Narttuna halusin  ja pyysin ja anoin lisää läimimistä ja tukistamista. Läiskit vuorotellen molempia pakaroitani ja minä olin kiimasta ihan sekaisin.

Välillä vetäydyit ulos, työnsit dildon peppuuni ja kullin pilluuni. Ja taas minä ulisin ja meuhkasin kiimoissani, sillä tunnuit niin hyvälle. Vuoroin kulli ja dildo olivat pillussani ja pepussani, ja lopulta liukkaria levitettiin taas ja upotit nyrkkisi takaapäin pilluuni. Olin niin täynnä, niin kiimassa, niin haltioissani. Uskomatonta fistausta, minä nautin ja huusin ja mellastin. Sinä runkkasit samalla kulliasi, ja lopulta vedit nyrkkisi ulos ja työnsit kullisi tilalle ja laukesit pilluni uumeniin.

Oli jo aamuyö pitkällä, kun vaivuimme rentouttavaan uneen.

Aamulla makailin pää vatsasi päällä ja hypistelin karvojasi. Kysyin, että vieläkö sinua saa kiusata ja sinä kehoitit kokeilemaan, että mitä siitä seuraa. Otin kullisi huulieni väliin, se oli jo puolijäykkä ja imin sen taas kivikovaksi. Sinä upotit kullisi takaapäin pilluuni ja nussit minua kunnes laukesit. Olin tyydytetty ja toivoin, että sinäkin olit.

Aivan upea yö ja mahtava panokaveri, kiitos erittäin ihanasta ja nautinnollisesta yöstä. Ja kiitos, mielellään otan uusinnan. :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti