maanantai 8. lokakuuta 2012

Terveydenhoitajalla

Fantasia jälleen, erään nuoren lukijan fantasiasta kirjoitettu.


Työterveysaseman ovi kävi, ja huoneeni ovella seisoi nuori mies, vaivautunut ilme kasvoillaan. Pyysin häntä tulemaan sisään ja kertomaan mikä on hätänä. Mies istui tuolin reunalle ja kakisteli kurkkuaan. Aikansa kakisteltuaan nuori mies sanoi, että hänellä on virtsavaivoja. Hymyilin rohkaisevasti ja kehotin kertomaan millaisia vaivoja. Kun nuorukainen oli saanut kerrottua vaivastaan sanoin, että tarvitsen virtsanäytteen ja että hän voi mennä antamaan sen viereiseen vessaan, että saan sen lähetettyä laboratorioon. Neuvoin, miten näyte tulee antaa ja nuorukainen kopisteli vessaan.

Aikaa kului, ja nuori mies ei tullut vessasta ulos. Menin oven taakse ja koputin oveen kysyen, onko jokin hätänä. Oven takaa kuului vain tuskaisen kuuloista ähinää, joten avasin oven. Nuori mies istui pytyllä ja runkkasi. Ensin aioin sulkea oven samantien, mutta kookas kulli sai minut muuttamaan mieltäni. Menin vessaan ja suljin ja lukitsin oven perässäni.

Nuori mies tuijotti minua nolona, mutta samalla haastavan julkeasti. Käskin hänen nousta seisomaan. Laskin pytyn kannen alas ja istuuduin pytylle. Vedin nuorukaisen lähemmäs ja otin kivikovan kullin  käteeni. Hitaasti liikuttelin kättäni kullin vartta pitkin ja  kuuntelin, miten huokaus toisensa perään pääsi nuorilta huulilta. Otin kullin huulieni väliin ja imaisin sen syvälle kurkkuuni. Hengitystään pidättäen nuori mies antoi minun imeä seisovaa kyrpäänsä ja herkutella sen tuoreella ja herkullisella maulla.

Samalla kun imin kullia avasin työtakkini napit ja vedin nuoren miehen kädet rinnoilleni. Kädet hapuilivat ensin hetkisen, mutta sitten selkeästi tottunein ottein nostivat raskaat rintani ulos liivien kupeista. Sormet pyörivät nänneillä ja puristelivat niitä nipistellen. Toinen käsi kiertyi niskani taakse ja kulli upposi syvälle kurkkuuni pojan nussiessa suutani silmät ummessa.

Vetäydyin irti kullista ja asetin sen rintojeni väliin ja nuori mies puristi rintani tiukasti kullinsa ympärille. Hitaasti liu'utellen hän alkoi nussia rintojeni välissä ja aina välillä otin sykkivän kullin pään huulieni väliin. Mutta vieläkään en antanut nuorukaisen laueta.

Nousin pytyltä ylös ja laskin housuni alas. Otin nuorukaista niskasta kiinni ja laskin polvilleen jalkojeni väliin. Kieli alkoi tutkia pilluni salaisuuksia sormien levitellessä pilluni huulia ja upotessa sisään märkään koloon. Painoin päätä syvemmälle pilluani vasten ja nussin kieltä ja sormia lantioni liikkeillä. Poika huohotti kiimasta, kyrpä kiilsi kiimatippojen valuessa pitkin sen vartta.

Käännyin perse poikaan päin ja tarjosin pilluni nussittavaksi tuolle ihanan suurelle ja kovalle ja nuorelle kullille. Poika ei kahta käskyä vaatinut, vaan työntyi syvälle pilluuni yhdellä rajulla työnnöllä. Nojasin pytyn vesisäiliötä vasten ja purin hammasta, etten päästäisi ääntäkään, etteivät kollegat kuule mitä vessassa tapahtuu. Poika oli ilmeisesti tajunnut saman asian, sillä yhtä hiljaa ja hartaasti, mutta silti todella rajusti, alkoi nussia minua pitkin ja syvin vedoin.

Vauhdin kiihtyessä pojan sormet hakeutuivat klittalleni ja hieroivat minut ihanaan orkkuun, samalla kun kyrpä souti yhä kovemmalla tahdilla pillussani. Polvet vapisten käännyin ympäri ja otin kyrvän suuhuni ja imin niin, että spermat ruiskahtivat kurkkuuni.

Puin vaatteet takaisin ylleni ja sanoin pojalle, että koittaa nyt selviytyä näytteen annosta ja livahdin vessasta takaisin huoneeseeni posket punottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti