lauantai 12. tammikuuta 2013

Huoltoaseman leidi

Fantasiatarina yhdelle ihailijalleni.

Vakituinen lounaspaikkani sai ihan uuden sävyn, kun kassaneidiksi oli otettu todella uhkearintainen ja vielä muhkeampi perseinen vanhempi daami. Olin pudottaa silmäni, kun maksoin normi päivän lounasta tälle uudelle sydämeni ja varsinkin kyrpäni valloittajalle. Daami pyörähti kassan takana ympäri ja kyrpäni kovettui työhousujen lahkeessa välittömästi. Hymyilin tälle ihailuni salaiselle kohteelle valloittavasti ja heitin, todella loistavasti, valloittavan iskurepliikin kehiin: "Uusi täällä?" Daami tuijotti minua hetken ja päästi hersyvän naurun. Olin TÄYDELLISESTI tämän daamin vallassa.

Valitsin pöydän niin, että saatoin "huomaamattomasti" seurata daamin työskentelyä samalla kun nautin puisevaksi muuttunutta päivän annostani. En saanut silmiäni irti noista kutsuvista rinnoista saatikka naisen herkkuperseestä, joka iloisesti kutsuvana heilui tiskin takana. Kyrpäni ei laskenut tuumaakaan koko lounaan aikana. Onneksi olin syömässä yksin, koska en varmasti olisi pystynyt keskustelemaan mitään järjellistä koko lounaan aikana.

Pois  lähtiessäni nainen huikkasi minulle iloisesti heit ja tervetuloa uudelleen. "Voit uskoa, että varmasti tulen", ajattelin mielessäni.

En saanut naista mielestäni, ja odotin kuumeisesti seuraavan päivän lounasaikaa. Pettymykseni oli valtaisa, kun daami ei ollutkaan tiskin takana. Murheellisena marssin pöytääni ja söin entistä mauttomammaksi käyneen lounaani apeilla mielin. Lähtiessä poikkesin vessaan, ja jumaliste! Nainen oli siellä siivoamassa! Voi onnenpäivää, kun katselin, miten terhakka perse heilui lavuaarin yllä naisen pyyhkiessä lavuaarin pintaa. Kohotin katseeni ja näin, miten nainen katseli minua peilin kautta ja hymyili kurittoman näköisenä.

Punastuin korviani myöten, mutta kakistin kurkkuani ja kehuin daamin perseen olevan ihan liian viettelevä tällaiselle nuorelle miehelle. Daami lähestyi minua ja kosketti kädellään housujeni läpi pullottavaa kyrpääni. "Niinpä tuntuu kultaseni, pitäisikö asialle tehdä jotain?", nainen kysyi ja tuijotti edelleen suoraan silmiini. Peruutin vessakopin avonaisesta ovesta sisään ja nainen tuli perässäni avaten samalla housujeni vetoketjua. "Odotapas hetkinen", daami sanoi, kun laskeuduin pytyn päälle istumaan ja kääntyi kopista ulos. Herkkuperse vain vilahti lähietäisyydeltä edestäni ja oli poissa.

Daami palasi kuitenkin melkein heti. Kyrpä housuista ulkona istuin pytyllä ja katselin naisen avonaisen paidan kauluksesta pullottavia rintoja. Daami työntyi lähemmäksi ja sanoi, että niihin saa koskeakin. Otin rinnat kuperasti käsieni väliin ja painoin kasvoni niiden väliseen uomaan. Hengitin daamin naisellista, hieman hikistä, mutta päihdyttävää tuoksua nenääni. Naisen kädet tarrautuivat hiuksiini ja painoivat päätäni syvemmälle noiden ihanien kumpareiden väliin. Haukoin henkeäni, kun ote hiuksistani irtosi.

Nainen laskeutui eteeni kontilleen ja upotti sykkivän, kivikovan kyrpäni huuliensa väliin ja aloitti sellaisen imemisen, että silmät pyörivät päässäni. Puristin molemmin käsin vessakopin seinistä tukea ja rukoilin mielessäni, että tämä ei loppuisi ikinä. Daami imi ja lipsutteli kielellään kyrpääni niin taitavasti, että minä pelkäsin laukeavani kuin nuori poika ensi treffeillä tuohon ahneeseen suuhun.

Daami kuitenkin nousi ylös, tiputti farkkunsa alas, pujotti itsensä syliini istumaan ja naulitsi itsensä kyrpääni yhdellä nopealla lantion liikkeellä. Ja aloitti sellaisen pirun polskan kyrpäni päällä samalla painaen kasvojani vasten rintojaan niin, että en voinut kuin pujottaa käteni ihanille ja muhkeille pakaroille ja siivittää naisen vauhtia nostamalla ja laskemalla tuota ihanaa persettä ylös alas. Nainen huohotti kiimaisena päälläni, pyöritti persettään yhä kovenevalla tahdilla, ratsasti kuin mielipuoli kyrpääni soutaen. Minä kakistelin henkihieverissä naisen valtavien rintojen välissä ja vedin aina välillä henkeä, kun sain vedettyä itseäni vähän kauemmas tuosta himojeni kohteesta. Kyrpäni huusi jo tuskaansa, tunsin miten siemenet sykkivät lähtökuopissaan, kivekseni olivat kuin tulessa ja yritin vielä pidättää hetken tätä nautintoa. Mutta daami ei antanut armoa, vaan lisäsi vielä hekumallisen perseensä liikettä ja minun oli antauduttava. Varpaitten kynnetkin tuntuivat irtoavan kun lasti lähti selkäytimestä asti ja latasin sen naisen pillun uumeniin huohottaen rintojen välissä nautinnosta.

Nainen laukesi heti perääni pillun imiessä nautinnon aaltojen viimeisetkin spermapisarat sisään tuohon ihanaan kuumaan onkaloon. Nojasin pytyn vesisäiliöön hien valuessa pitkin paidan selkämystä. Nainen nousi päältäni, nosti farkkunsa ja siirtyi ulos kopista. Kun sain itseni koottua sen verran, että pystyin vapisevin polvin nousemaan pytyltä ylös, nainen oli jo työssään lavuaarin vieressä. Ilkikurinen hymy kasvoillaan nainen seurasi peilistä, miten jotenkuten pääsin vessan ovesta ulos. Oven takana seisoi työmiehiä odottamassa sillä oven kahvaan oli pujotettu lappu: "WC:tä siivotaan, odota hetki". Kummastuneet katseet seurasivat minua, kun koikkelehdin vieläkin täysin pyörryksissä huoltoaseman ovesta ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti