maanantai 8. huhtikuuta 2013

Suihinotto

Fantasiatarina yhden nuoren miehen innoittamana. Niin kuin minä sen teen ;)

Istun polvilleni sinun jalkojesi väliin, Hieron poskeani polveasi vasten ja tuijottelen kiima silmissä kiiluen kulliasi. Nostan katseeni silmiisi. Näen niissä himon. Tuijotat huuliani. Hitaasti nuolaisen ensin ylähuulta kielen kärjellä. Sitten pyöräytän kielelläni huuleni kosteiksi. Kokoajan tuijotan kiinteästi silmiisi, näen miten sinun pupillisi leviävät kun näet, miten kieli leikkii huulillani.

Suljen silmäni hetkeksi, mutta avaan ne sitten ja kuiskaan: Haluatko? Nyökäytät päätäsi. Kiehnään poskellani reittäsi ja annan kynsieni hyväillä reisiesi lihaksia samalla kun lähestyn poskellani ja nenälläni nivusiasi. Kullisi värähtelee odotuksesta. Hymyilen. Nostan sormeni sun vatsalle, sormet ja kynnet liukuu pitkin pornoviivaa kohti kulliasi. Nuolaisen huuleni uudelleen märiksi, nyt oikein kosteiksi. Tunnen nenässäni kiimasi tuoksun.

Mmmmmm........avaan huuleni, otan kullin pään huulieni väliin ja pyöräytän kielelläni pitkin terskan samettista pintaa. Avaan suutani, imaisen kullisi kokonaan suuhuni. Syvälle. Silmät nautinnosta sulkien nautin kullin suonekkaan varren upotessa. Vielä. Syvemmälle. Juureen asti otan sinut kerralla.

Hitaasti liu'utan huuliani takaisin kohti terskaa. Ja uudelleen, vielä syvemmälle, tunnen miten kosketat kullisi kärjellä nieluani. Kakaisen vähän, mutta upotan vielä lisää. Ja ulos, suuni on täynnä kuolaa. Sylki valuu oikean käden sormilleni, jotka nuolen kuolastani märiksi. Otan kiinni kullistasi. Kostutan sen sormissani olevalla kuolalla. Nuolaisen uudelleen sormiini lisää sylkeäni. Nyt kullisi varsi kiiltelee syljestäni, Kierrän sormeni sykkivän kullin varren ympärille. Samalla otan kärjen suuhuni.

Aloitan hitaan imemisen. Huulet menee sormien perässä,sormet väistää, otan juurta myöten sinut suuhuni. Ja taas kohti terskaa. Sormet myötäilee sykkivän kullisi vartta kierittäen hitaasti huulien perässä. Välillä katson sinua silmiin, ja taas jatkan ahnaasti imemistäsi. Ihana kullisi sykkii suussani, terska tiputtaa suolaisia tippojaan kielelleni aina kun päästän sen suustani, Välillä käsi pumppaa nopeammin muutaman hierovan liikkeen ja taas huuleni löytävät kullisi kovuuden ja kieleni leikkii terskan samettisella pinnalla.

Sinä huohotat. Tartut minua hiuksista kiinni. Et kovasti, mutta vaativasti. Hitaasti lantiosi työntyy suutani vasten, liikutat päätäni pitkin yhä vaan kovemmin sykkivää ja paisuvaa kulliasi. Huohotan nautinnosta. Imen sinua. Liikut suussani nopeammin. Ja sykit. Turpoat. Huohotat. Otteesi hiuksissani kovenee. Varoitat minua urahtamalla, varaudun sinun orkkuusi. Nielen sinua, sinä sykit minun suuhuni. Minä ynisen nautinnosta silmät ummessa niellessäni jokaisen pisaran kullistasi. Lopulta sinä lasket irti tukastani. Suutelen kulliasi hellästi ja nostan pääni ja kuiskaan: Nautitko kultaseni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti