tiistai 24. helmikuuta 2015

Hierojalla

Eroottinen hieronta on ollut minulle toteutumaton fantasia jo pitkään. Monesti sitä on luvattu, luvattu ja luvattu ja jostain kumman syystä käy aina niin, että se öljypullo on minun kädessäni ja mies saa hierontaa. Ensin normaalia, joka sitten taipuu vähemmän normaaliksi pikku hiljaa. Sen vuoksi hierojalla käynnit ovat osoittautuneet todella.....kiehtoviksi, varsinkin kun hierojana on mies, jota panisin heti. Tarinani siis on fantasia, vaikka toivoisin todellakin voivani kirjoittaa ihan tosi tapahtumista.

 
Olin käynyt hierottavana tällä samalla miehellä jo useamman kerran, ja en enää saanut öisin unta, koska miehen vaativat sormet piinasivat enemmän uniani kuin lihaksiani. Makasin hierontapöydällä mahallani, niin kuin joka kerta tähänkin asti. Pyyhe levitettiin pikkuhousujen suojaksi, pikkarit laskettiin puoleen pakaraan ja miehen sormet alkoivat työnsä. Olin jo tottunut hieronnan aiheuttamaan kipuun, joten vaivuin jonkinlaiseen nirvanaan miehen hieroessa kipeitä paikkojani.
Päästin pitkän ja syvän huokauksen. Säpsähdin nirvanastani ja mietin, olinko päästänyt sen ääneen. Ilmeisesti olin, sillä mies naurahti ja kysyi, että eikö ole enää tarpeeksi kovanäppinen, kun alan huokailla. Murisin jotain ja samalla tajusin kauhukseni, että pikkarini olivat ihan kosteana pyyhkeen alla. Jumalauta, älä vaan siirrä sitä pyyhettä, ajattelin hiljaa mielessäni. Siirsihän se, nosti jalkaani ylös ja nappasi näpeillään kiinni reidestä, hyvin läheltä jalkojeni yhtymäkohtaa. Tunsin, miten puna kohosi kaulaltani ylöspäin ja olin onnellinen, että naamani oli edelleen vasten pöytää.
Purin hammastani ja yritin tahdonvoimallani kuivattaa pikkarini, joista taatusti näkyi, että ne olivat kiimasta kosteat.
Sormet hieroivat asiantuntevasti ja kivuliaasti jalkaani. Välillä ähkin kivusta, mutta silti tunsin samalla jonkinlaista kieroa nautintoa tilanteesta. Mies laski jalkani, otti toisen ja jatkoi samaa kivun ja nautinnon tuottamaa hierontaansa.
Rintsikat laitettiin kiinni ja tiesin, että nyt pitää kääntyä selälleen. Laskin mielessäni sataan ja käännyin. Nyt oli turha enää peitellä yhtään mitään. Ammatillinen hieroja kuitenkin peitti pyyhkeellä kosteutta tihkuvat pikkarini ja paneutui rintalihasteni ja niskani hierontaan. Rintalihasten hierominen on yhtä piinaa, kysykää keneltä hyvänsä isorintaiselta. Kiroilin ja uikutin hiljaa, mutta kestin piinan silti. Niskassa sormet tuntuivat taivaalliselta ja vaivuin taas jonkinlaiseen hyvän olon aiheuttamaan unenomaiseen tilaan.
Huuleni olivat raollaan ja taas minä ynähdin, tällä kertaa nautinnosta. Ja samalla punastuin korviani myöten. Helvetin mies, yritä tässä olla asiallinen asiakas, kun mielessä pyörii vain miehen sormet ja se, miltä ne tuntuisivat jalkojeni välissä, öljyn liukastuttamina.
Hieronta jatkui niin kuin aiemmillakin kerroilla. Viimeiseksi avattiin aina nivusissa olevaa jumiintunutta lihasta, ja tiesin, että pikkareita siirrellään taas edestä pois. Tsiisys, että minua kärvensi. Tänään kokeillaankin uutta juttua, hieroja sanoi minulle. Odotin mielenkiinnolla, miten helvetin kipeää nyt tekisi.
Öljypullon pumppausta ja sitten käsi otti kiinni reidestäni. Sisäreunasta. Levitti jalkojani. Luomieni alla silmäni pyörähtivät ympäri. Purin alahuultani ja yritin pitää silmäni kiinni. Avasin kuitenkin varovasti silmäni ja yritin kurkkia luomien raosta mitä helvettiä nyt oli tapahtumassa. Verhon takaa kuului, miten toinen asiakas jutteli oman hierojansa kanssa jotain. Äänet hävisivät....

Tunsin vain sormet, jotka hellästi puristelivat reiteni pehmeää lihaa. Hengitykseni tiheni. Purin huultani vielä kovempaa. Hitaasti pyöritellen sormet kiipesivät ylemmäs. Samalla hieroja puhui kokoajan, miten rentouttaa lihaksiani, koska ne tuntuivat olevan niin jännityksessä. Eihän! Olin kuin vartaan niellyt. Pidätin hengitystäni. Hengitäppäs nyt vaan rauhassa, kuului rauhallinen ääni. Ja samalla peukalo pyörähti pikkareitten kosteimmalla kohtaa. Päästin pidättämäni hengityksen jonkinlaisen puhinan muodossa purren edelleen  alahuultani.
Hengitykseni tiheni edelleen. Peukalo pyörähti aina välillä kiusoittelevasti pikkareitteni päällä, ja taas sormet jatkoivat hellällä otteellaan. Yritin ajatella vaikka mitä. Puna kaulallani nousi, hengitys tiheni, tunsin miten nännini kovenivat liivien alla. Jumalauta. En kestäisi kauaa tätä leikkiä. Mies siirtyi toiselle puolelle, toisen jalan kimppuun. Ja levitti samalla jalkojani vielä lisää. Kokoajan mies puhui, minä yritin välillä ynistä jotain vastausta, mutta pääasiassa en saanut suustani ulos mitään muuta kuin pihinää. Nyt toinen käsi siirtyi ylemmäs. Pidätin hengitystäni. Valehtelematta pilluni sykki. Se suorastaan huusi miehen sormea.
Mies jutteli leppoisasti, hieroi toisella kädellään kokoajan ja samalla toisen käden sormi livahti pikkarin sisäpuolelle. Silmäni lävähtivät auki samantien. Mies tuijotti minua silmiin ja jutteli minulle edelleen. Leppoisalla äänellä miten tärkeää on saada kaikki lihasjännitykset pois. My ass! Silmäni huusivat kyllä kyllä! ja pidätin hengitystäni, kun etusormi upposi märkään pilluuni hitaan nautinnollisesti. Puhalsin suun kautta pitkän uloshengityksen ja upotin kynteni kämmeniini.
Sormi liikkui pillussa edelleen hitaasti. Huulille, pieni pyöräytys klittalla ja takaisin sisään. Minusta tuntui, että en uskalla edes hengittää, sillä jos hengittäisin kerrankin, mies varmasti lopettaisi. Levitin nyt jo itse jalkojani, halusin sormen syvemmälle, halusin sen klittalle, halusin sen joka paikkaan. Mies puisti päätään samalla kun jatkoi puhettaan. Minä halusin nostaa lantiotani, vastata sormen liikkeeseen, mutta kämmensyrjällään mies vain painoi lantioni vasten pöytää ja jatkoi kiduttamistaan. Halusin kiroilla, halusin huohottaa, halusin kirkua nautinnosta. Purin huultani niin, että maistoin veren maun suussani. Pilluni sykki miehen sormea vasten. Liukas sormi kiusasi minua. Ja edelleen mies vaan jutteli.
Tuijotin miestä suoraan silmiin, puistin päätäni, varoitin. Minä tulisin nyt ihan tällä sekunnilla miehen sormille. Nostin nyrkin suutani vasten ja mies painoi kämmenensä häpyluutani vasten sormen upotessa viimeisen kerran sisääni. Silmissäni musteni pidätetystä huudosta ja nautinnosta. Kirahtelin nyrkkiäni vasten pilluni sykkiessä vasten miehen sormea ja kämmentä.
"Voit nousta ylös, mutta nousehan varovasti, voi vähän pyörryttää", mies sanoi jostain kaukaa. Verhon takana jatkui keskustelu edelleen. Avasin silmäni enkä todellakaan tiennyt, olinko nähnyt unta vai oliko äskeinen tapahtunut. Mutta jumalauta, pikkarit olivat ihan märät. Jotain oli varmasti tapahtunut, siitä ei ollut epäilystäkään. Puin vapisten vaatteet päälleni ja yhdessä menimme sopimaan uutta hieronta-aikaa.

Mahtaa olla mielenkiintoista seuraavalla kerralla hieronnassa, kun tämä fantasia pyörii mielessäni. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti