perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kiroilun lyhyt oppimäärä, by karde

Livetarina. Jätin tarinaan kirosanat antamaan pientä osviittaa siitä, mitä miehet "joutuu" minun kanssani kestämään. Tämä siis tosiaan on vain lyhyt oppimäärä minun kirosanavarastostani. (Vielä yksi lisähuomautus, nämä tarinat lukee asianomainen aina ensin ennen julkaisua. Tyyliin: oliko tässä kaikki, vai jäikö jotain puuttumaan. Omiani en lisäile, kaikki siis livetarinoissani AINA myös tapahtuu, mitä näihin kirjoitan.)


Miten nämä kahvit nykyään päättyykin aina niin helvetin "hyvin"? Istuttiin ja juteltiin pitkät tovit, ja mies teki jo lähtöä, kun hänen piti jo olla jossain ihan "muualla". Olohuoneessa kiskoin miehen kuitenkin "huulietäisyydelle" ja avasin housujen vyön. Mitä herkkua silmäni näkivätkään! Kommandona työhousuissa. Jumalauta, että se saa naisen kuumaksi. Ainakin tämän naisen. Paidan alla oli karvainen rinta. Sekin saa minut kuumaksi.

Maistelin kullia kiimoissani, imin ja herkuttelin. Mies piteli tukastani kiinni ja antoi imeä kyrpäänsä nautinnolla. Sitä mukaa kun se kasvoi suussani otin käden avuksi, sillä nyt ei mahtunut koko kyrpä suuhun, ei ainakaan tästä asennosta. Pitää ilmeisesti panostaa lisää syväkurkkuharjoituksiin.

Tönin miehen kyrvästä pidellen sänkyyni ja polvistuin jalkojen väliin. Samalla kun minä imin, mies riisui minulta paidan, topin ja rintsikat. Välillä suutelimme, mies puri huultani, näykki kaulaani. Olin niin helvetinmoisessa kiimassa. Kiipesin hinkkaamaan pyjaman housujen peittämää pilluani miehen kovaa kyrpää vasten.
Mies heitti minut alleen, nousi päälleni ja hieroi itseään ja kovaa kyrpäänsä pilluani vasten. Vastasin kiimaisena miehen työntöihin. Suutelimme taas toisiamme. Sitten lähtivät pyjaman housut ja mies nosti jalkani kohti kattoa ja antoi kielensä tehdä tuttavuutta pilluni kanssa. Minä kiemurtelin sängyllä kiimassa, mies nuoli ja nosti kinttuni kohti kattoa joka kerta, kun olin laskenut ne alas. Vittu, että minä jaksoin vinkua, kiroilla ja kiemurrella. Ja kastella sänkyä. Taas latexlakana oli kaapissa, ei siis siellä missä sen paikka olisi ollut.

Sitten pyysin miestä nussimaan minua. Pyysin. Halusin. Vaadin. Kortsua kyrvän päälle ja sisään. Jalat olkapäille ja pitkiä työntöjä. Pohjaan asti. Ja joka kerta tirskahti squirtit, kun pohjakosketus oli saavutettu. Kyrvän pää osui joka kerta siihen tiettyyn kohtaan, josta mehuni irtoaa väistämättä. Olin märkä, niin nesteistäni liukas, että kyrpä solahti muutaman kerran ulos liukkaasta pillusta. Mies katseli, miten kyrpä upposi pilluun. Sisään, ulos, sisään, ulos. Välillä hieroin klittaani samalla. Välillä vaan hinkutin lantiotani vasten miestä, halusin lisää ja lisää tuota saatanan kyrpää, joka upposi niin ihanasti niin syvälle kiimaseen pilluuni.
Mies halusi takaapäin. Käännyin oitis polvilleni miehen eteen. Paras asento ikinä ja aina! Kyrpä solahti märkään pilluuni. Siitä se helvetinmoinen meteli taas alkoi. Kiroaminen, komentaminen, huutaminen. Asento, tai veikkaan että sänkyni, ei ollut miehen mieleinen, vaan vaihdettiin sängyn reunalle.

Perse pystyssä nojasin käsiini, kun mies painoi minut olkapäistä ja päästä alas. Poski patjaa vasten. Ja jumalauta, sitten sitä kyrpää tuli. Minä uikutin poski vasten patjaa. Uikutin, valitin, halusin ja vaadin. Ja kiroilin. Kerroin miten hyvälle kyrpä tuntuu kiimaisessa pillussani ja miten haluan, että mies nussii minua vielä kovemmin ja rajummin.

Mies piti kädellään kiinni pakaroistani ja upotti kyrpäänsä sisääni. Niiiiiiiiiiiiiiiiin syvälle. Uudelleen ja uudelleen. Välillä pientä taukoa, leikittelyä pillun huulilla, varmaan hän katseli miten pilluni sykkivästi kutsui kyrpää sisäänsä ja sitten taas. Syvälle, syvemmälle, niin pohjaan asti. Ja taas pois. Ja takaisin. Ihan helvetin kiimaista nussimista.
Sitten mies käänsi minut selälleen. Työntyi minuun sisään niin, että perseeni roikkui vuoteen reunalla. Nussi siitä. Nussi ja katseli minua, kuinka silmäni pyörivät kuin hedelmäpelin merkit.

Mies veti kyrpänsä ulos. Otti kortsun pois. Nousin imemään kyrpää vuoteen laidalla istuen. Sitten laskeuduin selälleni, otin klittakiihottimeni ja runkkasin itseäni. Mies runkkasi itseään ja katseli miten runkkasin itselleni orkut. Klittani sykki orkusta vielä, kun mies ponkaisi päälleni istumaan, roiski spermansa pitkin naamaani ja avoimeen suuhuni. Valkoinen paksu sperma levisi poskille, nenän ympärille, kielelle, leualle. Nielin kaiken, mitä suuhuni sain. Mies istui päälläni ja nuolin vielä sykkivän kyrvän puhtaaksi miehen saadessa orkun jälkeisiä  "sähköiskuja" kerta toisensa perään.

Suihkussa hiplailin miehen rintakarvoja ja kun mies lähti, suutelimme eteisessä. Vittu miten hienoa olla tällainen kiimainen kyrpää rakastava narttu!

11 kommenttia:

  1. Tämä teksti oli niin ihanan kiimanen että oli pakko vetästä kätteen ja kylläpä tuli tavaraa pihalle :) kiitos tästä ihana nainen <3

    VastaaPoista
  2. *hymy* kiitos :) ihan parasta palautetta kirjoittajalle se, että tarina kiihottaa. Silloin se myös toimii :)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä :) kyllä nää on niin ihania tekstejä että nuoren pojan puntissa tutisee ;) mitempäs sun pääsiäinen meni? :) oliko "munarikas" pääsiäinen? :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä kiitos oli munarikasta. Oikeinkin ihanaa :)

    VastaaPoista
  5. Näitä sinun tarinoita on todellakin kiva lukea...ja kyllä...aina kiihotun....oscari63

    VastaaPoista
  6. Melkein kaikki kirjoituksesi oon lukenut ja joka kerta on pitänyt runkata! Laitahan viestiä hatred.fin@Gmail.com ni jutellaan lisää... Pano- ja pillunnuolentatarvetta olis, ja sun kaltainen nainen ISOLLA N:llä olis just sopiva siihen.

    VastaaPoista
  7. Kiitos oscari :) Kirjoittajalle eli minulle ihan oikeasti parasta palautetta on se, että tarinat kiihottaa. Silloin ne toimii ja sitä minä tietenkin toivon eniten. :)
    Mmm....kiitosta myös herra hatredille :)

    VastaaPoista
  8. Jälleen todella kiihoittava tarina, pakko oli kera käden jumpata. Monkey89

    VastaaPoista
  9. Huh huh! Kyllä on kovaa settiä sulla! Jos yhtään kiinnostaa 26-vuotias, 190 / 85 sälli niin yhteyttä saa parhaiten settofail@suomi24.fi ! ;)

    VastaaPoista