maanantai 4. toukokuuta 2015

Paskat panot

Tähän 36 vuoteen, mitä olen seksiä miesten kanssa harrastanut, mahtuu sekä hyviä että tietenkin huonoja panoja. Ajattelinpa nyt jakaa teidän kanssa muutaman ns. paskan panon, niin tiedätte, etteivät ne kaikki minun panoni ole yhtä taivasosuuden jakamista olleet. Pyydän saada myös tähän alkuun huomauttaa, että minä rakastan sarkasmia sekä itseironiaa ja sitä mahtuu tähän blogikirjoitukseen enemmän kuin 107:ään edelliseen kirjoitukseeni yhteensä. Samalla toivon, että kukaan ei kuvittele tätä miksikään katkeraksi vuodatukseksi. Sillä ei, sitä en tarkoita. Mutta siis, nämä ovat tositarinoita.

Olin 15-vuotias, kun menetin neitsyyteni. Olin vuosikaudet ollut naapurin "toiveminiä", poikakaverini oli minua kaksi vuotta vanhempi. Ripille pääsyn iltana hipsin siis naapuriin, pojan sänkyyn ja sanoin, että nyt voi hoitaa kalvot vittuun, kun luvat on saatu. Ne jotka sanovat, että ekassa kerrassa on sitä jotain maagista, puhuvat paskaa. Poika työnsi kalunsa sisääni, liikkui muutaman kerran ja ähkäisi. Minun päässäni liikkui vain:"Tässäkö tämä oli???" Muistona oli punainen läntti valkoisella lakanalla. Ihme touhua sanon minä. Yliarvostettua paskaa! Se minkä siitä kauniina muistona voisi kuvitella mieleen kullattuna jäävän, on se ihminen, joka sen neitsyyden/poikuuden vie.

Siitä 15-vuotiaan ensimmäisestä seksikokemuksesta miehen kanssa edettiin suhteeseen ensimmäisen exäni kanssa, joka ei todellakaan ollut mikään erityinen sänkykamarin kuningas. Tärkeintä taisi olla se, että sai omat pussit tyhjäksi. Minulle se oli aikaa, jolloin opin, en paitsi näyttelemään helvetin hyvin orkkuja, myös pettämään häikäilemättä ja silmää räpäyttämättä. Niin, ja opinhan minä senkin, että miehellä on "oikeus" käyttää naisensa pillua maksuvälineenä. Sitä EN olisi halunnut oppia. Exä oli siis kahdeksan vuoden paska pano. Ja miksikö niin kauan sitä sitten katselin? No, en ainakaan rakkauden vuoksi, todellakaan. Oli kai vaan niin vaikea myöntää sitä, varsinkaan itselleen, että nyt tuli työnnettyä kädet kyynärpäitä myöten paskaan. Oppia ikä kaikki, ei se kaikin osin huono kokemus ollut.

Jos nyt sitten yksilöisi muutamia paskoja panoja.

Kehuminen ei ole koskaan hyvä merkki. Muutama tarina niistä tässä.

Kaveri kehui olevansa "maailman (buahahaa!) paras pillun nuolija". Kuulemma kielileikit olivat niin lähellä sydäntä, että naiset suorastaan lakosivat jalkojen juureen. Lupasi minullekin niin loistavaa kielileikin hurmiota, että en koskaan unohtaisi ja suorastaan rukoilisin lisää. No, päästiin hepun hotellihuoneeseen. Minä tietysti (idiootti!) tarjouduin ensin ottamaan suihin, jotta saataisiin isoimmat paineet pois. Mutta mitäs sitten kävikään? Mies sai suuhoitonsa ja nukahti. Tönin kielisankarin hereille, että koska on minun vuoro. Ja äijä nukahti uudelleen. Se heräsi siihen, kun puin vaatteita päälleni. Ilmoitin, että voin nukkua omassakin hotellihuoneessani. Sentään se kyytsäsi minut takaisin omalle hotellilleni. Mutta se maailman paras kielihoito jäi kyllä sen miehen osalta koskaan saamatta. Ja jos oikein tulkitsen, niin ne jatkuvat tervehdykset yhä edelleen kertovat omaa kieltään siitä, että mies itse ei kyllä ole tähän päivään mennessä tajunnut olleensa todella paska pano.

Sitten on tämä "nussin sut tajuttomaksi"-tyyppi. Odotin jotain todella mahtisuoritusta, jonka jälkeen tämäkin kyltymätön narttu olisi hetken hiljaa. Vaan kuinkas kävikään? Vähän suuhoitoa, minulta, tietysti. Mitä te luulitte? Minun pillua räplättiin hetki siinä välissä. Siis minä räpläsin ja kaveri katseli. No, suoritin suihinoton loppuun. Mälli lävähti kurkkuun. Ja kaveri tuumasi, että oli niin kova suuhoito, että ei pysty enää mihinkään. Eikä muuten pystynytkään.

Tai toinen samanlainen, joka pitkään ja hartaasti kehui myös omia kykyjään ja kuntoaan. Suihinoton jälkeen kiivettiin sänkyyn nussimaan. Kovaa ja rajusti se otti, ei siinä mitään. Noin kymmenen minuuttia (MAX). Mutta laukeamisen jälkeen, kun aloin hinkkaamaan kullia, että voitais jatkaa, niin mitä tuumasi jätkä? "Ei kuule, mä en nussi kun kerran, yhdet hiet riittää".

Sitten on nämä "siinä se on, älä riko itseäs"-tyypit. Niitä on tällaiselle aktiiviselle naiselle osunut kohdalle aikas monta. Pitäisi alkaa lahnaksi vissiin, ainakin jos osuu kohdalle tällainen kuvauksen paska pano. Mies heittäytyy sängylle selälleen, pistää kädet niskan taakse ja sanoo: "Tee mitä haluat". Joskus sätin itseäni siitä, että en ole saanut aikaiseksi vaan pukea päälle ja häipyä. Mutta kun sitä on niin kiltti ja haluaa miehelle tuottaa nautintoa, niin sitä sitten tekee kaikki suihinotosta ratsastukseen. Hyvä etten ole vielä pessytkin loppujen lopuksi. Voi luoja, miksi loit minusta naisen, joka saa kiksit miehen nautinnosta?

Sitten on muutama varsinainen "ritari" osunut kohdalle. Kerran mentiin Helsingissä O-hotelliin, miehellä oli viinipullokin mukana. Kertakäyttömukista ehdin varmaan juomaan suullisen, kun mies kävi kimppuun kuin hyeena. Nussi kuin eläin. Mietin että jumaliste, tästä tulee todellinen nussimisen ilotulituksen ilta ja yö. Noh, mies ilmotti lähtevänsä pikaseen hakemaan juomista alakerrassa olevasta kioskista. Joopa joo. Ritari otti ritolat. Hotellihuoneen maksu jäi minulle ja paska maku suuhun. Ei panosta, vaan miehen törkeestä käytöksestä.

Toinen "ritari" on tästä ihan vähän ajan sisältä. Vänkättiin näkemisestä. Vaikka kuinka monta kertaa. Sovittiin sitten lopulta, että hakee minut kahville, sillä ehdolla että kyyditsee minut kahvien jälkeen hierontaan. Hakihan se. Matkalla hokasi, että asunkin yksin ja sai puhuttua ympäri, että tultiinkin minun luokse kahville. "Kahville" tosiaan. "En minä juo kahvia", se tuumasi ja kohta olin alasti sohvalla. Sormityöskentelystä sällille kyllä täydet pisteet, roiskin taas kerran sohvani ja lattiat niin että huhhuh. Ja nussimisessakaan ei ollut mitään valittamista. Vaan se, että sen miehiset lupaukset minun viemisestä hierojalle päättyi siihen, että katselin olohuoneen ikkunasta miten tän ritarin saksalaisvalmisteinen perhefarkku pyyhkäsi meidän parkkipaikalta huitsan nevadaan eikä kohti keskustaa minä kyydissä. Että sellanen ritari.

Mitä tästä opimme? En kirjoita läheskään jokaisesta panostani teille blogipäivitystä. Enkä siis jokaisesta paskasta panostanikaan tähän kirjoittanut. Opetukseksi kuitenkin miehille, varsinkin nuoremmille, muutama sana: Taidoillaan ja kyvyillään ei kannata etukäteen kehua. Se ei välttämättä tuota haluttua tulosta, sillä minä ainakin ajattelen niin, että hiljasissa vesissä ne isot kalat kutee. Ja puhetta mahtuu maailmaan, teot on kuitenkin ne jotka osoittaa tosi miehen. Panemisessakin.

Jos nainen ei ota yhteyttä uudemman kerran,niin mitä ilmeisemmin et ole ollut kurjaa kummempi pano. Pikemminkin sellainen paska. Ja niitähän ei kukaan halua. Ei miehetkään.

Lopputulema on kuitenkin se, että prosentuaalisesti paskoja panoja meikäläisen elämässä on varmaan tähän mennessä ollut yksi kymmenestä, jos sitäkään. Että kyllä miehet on loppujen lopuksi ihania. Ja varsinkin ihania panoja :)

4 kommenttia:

  1. Kun kerran historiaan mennään, niin muistatkos koska opit squirttaamaan ?

    Oliko hämmentävä kokemus vai tajusitko heti mistä on kyse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muistan. Siitä on tarinakin tässä blogissa. Tarinan nimi on Healaisessa baarissa, taitaa olla 2009 marraskuussa kirjoitettu tarina.
      Oli se hämmentävää silloin , varsinkin kun kastelin sen kaverin takin totaalisesti. Hämmentävää ja kiihottavaa samalla. Ja en hokannut heti, mutta kylläkin myöhemmin samana iltana vielä. :)

      Poista
  2. squirttit haluaisin. maailman parhaimman makuista nestettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *hymy* jotkut pitää niistä, joittenkin mielestä se on ilmeisesti pelottavaa. Itse nautin aivan helvetisti, melkein orkkua vastaava tunne <3

      Poista