tiistai 9. kesäkuuta 2015

Selibaatin purkua

Livetarina pitkästä aikaa. Ja taasen anteeksipyyntö kirosanoista. Olkaa hyvät :)


Kolmen viikon selibaatti. Omaehtoinen, tosin osin pakollinenkin pienen operaation vuoksi. Mutta olin jo sunnuntaina niin kiimassa, että sovitellessani uusia asuja runkkasin koeajomielessä uudet leluni. Ja illalla vielä uudelleen, kun katselin netistä pornoa. Sormetin itseni orgasmiin pervon hieronnan edetessä läppärilläni.

Maanantaina olin kuin kissa kuumalla katolla. Panetti, olin kiimassa ja odotus tuntui ihan hirveän pitkältä. Illalla kun Nipa vihdoin tuli ovesta sisään, olin märkänä kuin pahempikin lutka. Suutelimme kiihkeästi sohvalla. Nipa kaivoi rintani hellemekon kaula-aukosta ulos, kuului vain pitsin repeilevä ääni, kun painavat rinnat pakottivat pitsin alistumaan painonsa alle. Kiskoin takkia pois, paitaa pois, etsin Nipan nännit kynsieni väliin ja murisin kiimasta. Vyö, vetoketju, kommando! Vittu miten kiimaista! Imin kyrpää ensin sohvalla istuen, mutta pakitin Nipan pian kauemmas sohvan viereen seisomaan ja imin kullia niin, että kuola valui lattialle asti. Nipa puristi hiuksiani nyrkkiinsä ja nussi suutani. Välillä kyrpä upposi niin syvälle, että yökkäsin väkisin.

"Takaapäin", Nipa murahti ja minä käännyin kiltisti perse pystyssä hänen eteensä sohvan divaanille. Pillu valui mahlaansa. Ai saatana, että sain kullia. Välillä lävähti kämmen pakaralle, välillä sormet upposi pakaran pehmeään lihaan. Ja minä ulisin lisää. Kovemmin. Kiroilin taas kuin pahempikin satamajätkä. Voi perkele, että olin odottanut tätä.
Nipa veti kyrpänsä ulos ja komensi minut sängylle latexlakanan päälle. Vuoroin minua nussittiin ja nuoltiin ja sormetettiin. Naapurit IHAN VARMASTI rakastavat minua, mutta eipä juurikaan surettanut siinä kohtaa. Lakana allani kastui Nipan nussiessa minua. Välillä hieroin sormillani klittaani samalla kun Nipa nussi minua ja katseli pinkkejä kynsiäni pilluni kimpussa.
Nipa on siitä kummallinen mies, että mitä enemmän minä kiljun, kiroilen ja nautin, sitä pitempään se vaan nussii ja nussii. Ja koska minulle kuitenkin se miehen orkku on se kaiken "kliimaksi", niin minä joudun aina pyytämään Nipaa tulemaan. Ja tuleehan se. Pillun täydeltä. Tsiisys.

Kahvia, tupakka. Istuskelua sohvalla ja höpöttelyä. Ja yksi katse, sormet pyyhkeen alle kyrvän ympärille ja olen taas lattialla kyrpä suussa. Nipan kädet hiuksissa, tukistavat ja liikuttavat päätä. Nipa huokailee ja kiroilee ja kehuu suutani. Sitten tulee kehotus nousta ratsastamaan. Liikutan lantiotani vasten kyrpää. Pillu imee sitä, lantio pyörii ja liikkuu. Joka kerran kun nojaan taaksepäin kädet Nipan polvilla tunnen miten squirttimehut valuvat pitkin kyrvän vartta. Olen niin märkä, sohva on ihan märkä, Nipan maha on aivan märkä. Vuorotellen minä nojaan sohvan selkänojaan ja taas takaisin polvia vasten tunteakseni miten valun ja valun ja valun.
Sitten Nipa siirtyy taakse. Takaapäin on aina vaan ja ikuisesti se minun "Joutsenlauluni". Tosin se ilmenee ihan hirveänä kiroiluna, huutamisena ja komentamisena nussimaan aina vaan kovemmin. Nipa nousee takanani varpailleen ja kulma muuttuu pillussani samantien niin, että enää ei tahdo kirosanoja riittää. Jumalauta miten hyvälle kyrpä voi tuntua pillussa. Taas aloitan saman yllytyksen, nussi nussi, tule mulle. Ja Nipahan tulee.

Kysyn varovasti, joko Nipa haluaa nukkumaan? Tupakalta mies kömpii sohvalle viereeni ja nukahtaa pää tissini päälle. Katselen telkkaa jonkin aikaa ja sitten houkuttelen miehen vuoteeseeni. Yöllä Nipan käsi lepää vuoroin tissin päällä, vuoroin lantiolla. Siihen on hyvä nukahtaa.

Aamulla oli kuuma. Pyörin sängyssä ja aamupissan jälkeen en enää voinut vastustaa kiusausta vaan hiplailin Nipan nännejä. Ilkimys! Kynsillä kutittelin vatsan karvoja, valuttelin kättäni alemmas. Kyrpä nytki seisokissaan kutsuvana. Hiplailin vielä pitkin kiveksiä, reisiä ja lopulta imaisin kyrvän suuhuni. Imin sitä niin kauan, että Nipa sanoi että nyt nussitaan. Taas Nipan kyrpä souti pillussani ja omilla sormillani runkkasin samalla klittaani. Takaapäin tuli taas komennus. Ja toteamus, että tästähän sinä pidät. Totta helvetissä pidänkin. Kyrpä uppoaa niin syvälle, työnnän persettäni vastaan ja pyydän, anon ja käsken tukistamaan, lätkimään ja puristamaan perseestäni. Lopulta Nipa tukistaa minua niin, että huudan nautinnosta ja kiimasta, jonka tukistaminen ja kova nussiminen aiheuttaa.

"Aamupano on ihan parasta", tuumaa Nipa, mutta myöntää heti perään, että ihan mihin aikaan vaan se on parasta. Keitän kahvit ja Nipa päättää ottaa pienet tirsat ennen kuin lähtee ajamaan työmaalleen. Hiivin sänkyyn perässä. Ja taas minä olen kyrvässä kiinni. Imen sitä, nuolen ja runkkaan kuolasta valuvilla sormillani. Nipa pitää minua tukasta kiinni ja annan hänen määrätä tahdin suulleni. Kuolan valuessa pitkin nivusia hieron välillä kyrpää tissieni väliin ja taas otan sen suuhuni. Nipa tietää, että tukistaminen kiihottaa minua aivan helvetisti. Tiukka ote tukastani irtoaa, mutta parahdan:"Haluan että tulet, älä lopeta", ja niin Nipa antaa mennä. Sperma ruiskahtelee syvälle kurkkuuni ja samalla kun Nipa edelleen liikuttaa päätäni edestakaisin kyrpäänsä pitkin osa spermasta valuu kyrvän vartta pitkin. Nuolen sen pois ja lopun pyyhin rintoihini.

Nipa menee röökille ja minä suihkuun. Nyt minä haluan orkkuni myös. Ovi on auki. Eikä se edes minua haittaa. Runkkaan itseäni suihkulla. Voihkin vessassa. Ja juuri ennen kuin laukean vesisuihkun kosketukseen nytkähdellen näen Nipan seisovan kylpyhuoneen ovella ja katselevan. Saattelen tärisevin polvin Nipan torkuille ja kun hän lähtee ajamaan kohti työmaataan sanon, että toivottavasti hän pysähtyy takaisin tullessa huomenna. Minä haluan lisää kyrpää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti