sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Orjafantasia

Fantasia orjalle, joka osin itse fantasioi tämän tarinan minun muusanani  ;)

Ilta baarissa oli huipentunut siihen, että oikea alfauroitten priimaykkönen ui liiveihini. Päätin ottaa miehen mukaani ja taksissa tämä miesten aatelinen sai tuta, millaista kyrvän lutkutusta minä osasin. Taksikuski seurasi peruutuspeilistä silmä kovana, miten valtava kulli katosi nälkäisten huulieni väliin.

Ovi oli raollaan, ja kopsuttelin korkokengissäni perälle olohuoneeseen. Orjani oli kontillaan keskellä lattiaa, alasti, pelkkään sivariinsa sidottuna. Alfamies ei kiinnittänyt orjaani mitään huomiota, vaan kaikki huomio oli mitä ilmeisimmin minun paitani sisällä, sillä napit vaan sinkoilivat, kun valtavat kourat puristelivat rintani esiin korsetin puristuksesta. Mies huohotti ääneen, puristeli ja imi kovettuneita nännejäni ja änki polveaan vaativasti jalkojeni väliin. Suutelimme tulisesti. Orja kuunteli pää alaspäin painuneena.

Työnsin miehen kauemmaksi itsestäni ja istuin sohvalle. Mies yritti tulla kimppuuni, mutta estelin häntä ja kutsuin orjan luokseni. Orja konttasi pitkin lattiaa jalkojeni väliin, nosti kuuliaisesti hameeni helman ylös ja alkoi nuolla pilluani. Laskeuduin sohvan reunalla edemmäs ja annoin orjani nuolla pilluni märäksi ja liukkaaksi. Alfauros katseli touhua hetken hämillään, mutta ymmärsi sitten, että orja vain valmisteli minua häntä varten. Mies avasi housujensa vetoketjun ja tiputti housut nilkkoihinsa, käveli niistä ulos ja astui lähemmäs sohvaa. Tiukalla otteella mies nosti orjan hiuksista pois pillultani, nappasi kiinni polvitaipeistani ja käänsi minut kontilleen eteensä. Orja tuijotti miehen valtavaa kyrpää silmät kunnioituksesta selällään.

Yhdellä rajulla työnnöllä tuo hevosenkyrpäinen sonni työntyi syvälle märäksi nuoltuun vittuuni ja alkoi jyystää minua hitailla ja pitkillä työnnöillä. Komensin orjani takaisin, jatkamaan minun nuolemistani. Orja työntyi jalkojeni väliin ja nuoli minua samalla, kun hevosenkyrvän pallit läiskivät orjaa poskille. Käskin orjan nuolla myös sonnin kiveksiä välillä. Pyöritin persettäni vasten valtavaa kyrpää, voihkin ääneen ja painoin välillä klittani vasten orjan naamaa niin, että orja ei saanut ilmaa yhtään. Orja pyristeli allani ja kun taas nostin itseäni orja nuoli kuuliaisesti klittaani ja imi sen välillä huuliensa väliin. Sonnin työnnöt nopeutuivat työntö työnnöltä. Minä tunsin täyttyväni yhä syvemmälle sonnin työnnöistä, ääntelin huulieni välistä, välillä huusin kiimaisesti miehen työntöjen tahdissa ja taas pyöritin itseäni orjan naamalla. Sonni mylvi selässäni, työnsi itsensä viimeisen kerran syvälle sisääni ja laski spermansa urahdellen pilluuni. Sitten valtava kyrpä luiskahti ulos märästä pillustani.

Orjani tiesi täsmälleen mitä tehdä. Suu avoinna ja kieli pitkällä suusta ulos orja siirtyi taakseni ja odotti, miten pisarat valuivat pillustani, sitten norona ja vihdoin valtava spermaklimppi putosi orjan avoimeen suuhun. Sonni istui sohvalla ja katseli, miten orja kuuliaisesti nuoli pilluni putipuhtaaksi. Perse pystyssä sonnin silmien edessä annoin orjani nuolla minut uudelleen valmiiksi tuolle valtavalle kyrvälle. Nyt istuin sonnin päälle, selkä sonniin päin ja kiskoin orjan takaisin jalkojeni väliin.

Liikutin hitaasti lantiotani edestakaisin sonnin kyrvällä samalla kun orja nuoli klittaani hitaasti. Sonni puristeli rintojani ja nipisti nännini sormiensa väliin katsellen samalla olkani yli, miten orja nuolla lipsutti pilluani. Kun liikutin lantiotani vasten tuota valtavaa kyrpää, tunsin miten nesteet valuivat pillustani ja orja imi niitä haltioituneena. Komensin tiukasti orjaani, yhtään pisaraa ei saanut mennä sohvalleni, ja orja yritti parhaansa mukaan varjella suullaan sohvaa kastumasta. Sonni puuskutti niskaani. Liikutin lantiotani nopeammin ja orja perääntyi taaemmas katsellen lumoutuneena, miten nussin tuota jättikyrpää nautinnosta vikisten ja huohottaen. Sonni vatkasi rintojani, puristi ne sormiensa väliin ja työnsi valtavaa kyrpäänsä lantionsa voimalla vasten pilluani. Uusi orgasmi sai sonnin mylvimään kovaan ääneen ja lopuksi hän upotti hampaansa olkapääni herkkään lihaan.

Nousin sonnin kyrvän päältä ja orja palasi nuolemaan minua. Sonni puristeli vuoroin rintojani ja levitteli pilluni huulia sormillaan, että orjan olisi helpompi nuolla pilluni herkkää ihoa ja klitorista. Sonni työnsi takaapäin sormensa pilluuni ja toisen perseeseeni ja liikutteli niitä siellä samalla kun orja nuoli klittaani. Tunsin, miten orkkuni läheni. Tartuin orjaani tukasta kiinni ja painoin pilluni vasten kieltä ja suuta ja laukesin vapisten ja huutaen orjan kielelle ja sonnin sormille.

Huohotin sonnin sylissä. Orja haki keittiöstä meille juotavaa, ja vähän levättyäni nousin sonnin sylistä ylös. Sonnin valtava kyrpä lepäsi vasten reittä. Otin sen käteeni ja annoin sormieni hyväillä sen samettista pintaa. Sonni sulki silmänsä ja nautti kosketuksestani. Viittasin orjan lähemmäksi. Käteni runkkasi hitaasti kyrvän vartta ja välillä hyväilin sormieni päillä terskaa. Kiimalimat valuivat tippoina kyrvän vartta pitkin. Orja istui kontillaan sonnin jalkojen välissä ja katseli kunnioituksesta mykistyneenä tuota valtavaa kyrpää. Nyökkäsin orjalle, joka ojentui lähemmäs ja nuoli terskan päästä touhutipat pois. Sonni avasi silmänsä, mutta sulki ne murahtaen uudelleen. Orja, rohkaistuneena tästä murahduksesta, otti kyrvän huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä varovasti. Laskin käteni irti kyrvän varresta ja katselin, miten kaunis orjapoikani imi tuota ihanaa valtavaa kyrpää suuhunsa.

Sonni liikutti lantiotaan, tarttui toisella kädellään minua rinnasta ja toisella orjaa niskasta. Ja samalla kun puristi rintaani tiukalla otteella sonni nussi orjaani suuhun. Pitkiä, nautinnollisia työntöjä. Olin hyvin kiihottunut katsellessani tätä aktia. Hitaasti runkkasin sormella itseäni samalla kun katselin noita kahta kaunista miestä. Sonni katsoi minua kysyvästi. Nyökkäsin päätäni. Sonni vetäytyi ulos orjan suusta. Orja siirtyi polvilleen jalkojeni väliin ja alkoi nuolla taas pilluani. Kieli maisteli ja tutki makujani ja nystyröitäni. Sonni asettui orjan taakse, levitti viattomat pakarat ja alkoi työntyä hitaasti orjan perseeseen. Orja yritti nuolla minua kokoajan, mutta varovainen huokaus kuului huulien välistä, kun sonnin kyrpä saavutti viimeisenkin syvyytensä tuossa orjan neitseellisessä perseessä. Sonni odotti tuokion ja alkoi sitten nussia orjan persettä uusilla hitailla työnnöillä. Orja yritti keskittyä minun pilluuni ja klittaani, mutta välillä keskittyminen herpaantui ja silmissä näki etäisen nautinnon katseen. Painoin orjan päätä uudelleen pilluani vasten, ja kielen nuollessa orjan sormet työntyivät pilluuni ja nussivat sitä samaan tahtiin sonnin työntöjen kanssa. Sonni lisäsi tahtiaan, samoin teki orja pillussani, joka roiskutti nyt nesteitään pitkin orjan poskia ja kasvoja.

Sonni työntyi viimeisen lujan työnnön orjan perseeseen ja samalla hetkellä minä laukesin huutaen orjan kasvoille. Orja katseli lumoutuneena miten roiskin mehuni pitkin hänen kasvojaan ja lattiaa. Sonni liukui ulos orjan perseestä ja käveli jalat tutisten kohti kylpyhuonetta. Orjani asettui istumaan jalkojeni viereen lattialle ja hyväili hellästi minua, kun yritin rauhoittua orkkuni jäljiltä. Kehuin orjaani, joka oli selvinnyt illasta hienosti. Sonni tuli kylpyhuoneesta pyyhe ympärillään, otti minua kädestä ja kiskoi minut mukaansa makuuhuoneeseen. Laskeuduimme vuoteeseen lepäämään, sonni toisella puolellani ja orja toisella ja nukahdimme raukeaan, tyydytyksen jälkeiseen uneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti