sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Saunassa

Tässä fantasiassa yhdistyy osin todellisuus ja osin fantasia, sillä jotain tästä tapahtuu aina, kun käyn saunassa *hymy*

Lauantai ja saunailta. Olit jo monesti halunnut tulla saunaan kanssani, ja nyt istuttiin lauteilla löylyn hellittävänä molemmat. Hien kostuttaessa ihoa sinä katselet minua. Hörppään siideriäni ja hymyilen. Sinä vastaat hymyyni. Heität lisää löylyä, ähkäisen kuumuuden iskiessä iholleni. Laskeudun lauteilta alas ja menen kylpyhuoneeseen. Otan suihkun käteeni, istun penkille ja annan suihkun huuhtoa hien iholtani.

Sinä tulet saunasta, istut tuolille ja katsot minua odottavasti. Laskeudun selälleni penkille, levitän jalkani penkin molemmin puolin ja käännän suihkusta suuttimen irti. Vesisuihku tulee voimakkaana, käännän sen jalkojeni väliin ja hivottelen pilluani paineella tulevalla vesisuihkulla. Sinä katselet tarkkaan, miten vesisuihku lähestyy klittaani. Hengitykseni alkaa katkeilla, huohotan hiljaa. Klittalla veden paine tuntuu ihanalle, se saa pilluni sykkimään kiimasta. Sinä kumarrut lähemmäksi, katselet miten polveni alkavat täristä, uikutus pääsee huuliltani ja saan järisyttävän orgasmin. Polveni tärisevät edelleen, mutta en siirrä vesisuihkua pois. Annan sen takoa kivikovaa klittaani kovemmin. Sinä katselet, kyrpäsi seisoo kivikovana ja hyväilet sitä samalla kun katselet, miten laukean uudelleen. Nyt en enää pysty hillitsemään uikutustani, vaan se karkaa huulieni välistä kovana. Sinä runkkaat kyrpääsi ja katselet miten lantioni kohoilee vesisuihkua vastaan. Enempää en pysty, tunnen pakottavaa tarvetta virtsata.

Sinä asetut lattialle selällesi ja nousen yläpuolellesi seisomaan. Kyrpäsi sykkii kivikovana kohti kattoa. Katselen miten hyväilet sitä edelleen. Annan suihkun veden valua rintakehällesi ja vatsallesi, hivottelen kyrpääsi, joka sykkii nyt sydämesi lyöntien tahdissa. Veden ääni saa virtsaamisen tarpeeni kohoamaan äärimmilleen ja annan pissani tulla. Ensin se valuu varovaisina, pieninä pisaratulvina pitkin rintakehääsi, sitten enemmän. Lopulta sitä tulee ja tulee, en enää voi keskeyttää sen tulvaa.

Samalla kun kuuma virtsani valuu pitkin sinun rintakehääsi levitän sormillani pilluani. Sinä katselet miten märkänä minun pilluni kiiltelee kiimasta turvonneena. "Haluatko?", kysyn sinulta kiiman käheyttämällä äänellä. Nyökkäät vastaukseksi.  Laskeudun hitaasti sinun kasvojesi päälle ja nuoletan itseni puhtaaksi. Ensin arastelet, mutta pilluni kiimainen tuoksu saa sinut niin kiimaan, että lopulta ahmit pilluani.  Nuolet sen vielä märemmäksi.

Laskeudun naamaltasi alemmas.  Käännän sinulle selkäni ja istun sykkivän kyrpäsi päälle. Sinä levität sormillasi pakaroitani ja katsot miten sinun kyrpäsi uppoaa sisään pilluuni. Litisevään ja kiimaiseen. Liikutan lantiotani kyrpäsi päällä. Voihkin nautinnosta. Sinä upotat kynnet ja sormesi lantiooni ja liikutat minua.  Nopeammin.  Kovemmin. Me huohotamme molemmat. Voihkimme kiimasta.
 
Sinun otteesi kovenee. Revit minun lantiotani.  Hakkaat kyrpääsi vielä syvemmälle.  Huudat nautinnosta.  Runnot altapäin itseäsi kovemmin ja rajummin. Minä uikutan nautinnosta.  Lopulta sinä nostat minut pois. Käännyn nopeasti ympäri ja otan sinut suuhuni. Sinä tartut minua hiuksista ja runnot kyrpääsi nieluuni ja annat spermasi ruiskuta syvälle kurkkuuni. Nielen kaiken. Nuolen kyrpäsi ja huuleni spermastasi. Hymyilen. Rakastan sinua.

2 kommenttia: