tiistai 3. marraskuuta 2009

Tatjanan seikkailut jatkuvat

Yleisön pyynnöstä lisää fantasiaa, tosin nyt mennään jo aikalailla äärirajoja hipoen... ;))


Puhelimen tekstiviestiääni kertoi saapuneesta viestistä. Avasin viestin ja tuijotin sitä mietteissäni. "Nyt olisi Tatjanalla mahdollisuus kunnon tiliin, mutta väkeä on enemmän. Ilmoita, jos kiinnostaa, mutta älä viivyttele."

Koko päivän punnitsin mielessäni vaihtoehtoja, suostuisinko taas samaan nöyryytykseen, menettäisinkö kasvoni, millä maksaisin seuraavan kuun vuokrani. Illalla olin tehnyt päätökseni ja vastasin viestiin myöntävästi. Heti sain vastavastauksen, jossa kehotettiin tulemaan erään suuren firman saunatiloihin seuraavana perjantaina.

Tatjana valmistautui reissuun samalla tavalla kuin edelliseenkin, meikit ja korut, vaatteet ja korkokengät. Kirkuvan punainen tukka ja huulipuna täydensivät venäläisen huoran imagoni. Hajuvettä en voinut käskystä huolimatta käyttää, sillä olisin tukehtunut allergiaani ennen kuin ilta olisi ollut ohitse.

Ajoin taksilla kyseisen firman pihaan, ja kopsuttelin korkokengissäni saunaosaston ovesta sisään. Takkahuoneesta kuului miesten ääniä, naurunremahduksia ja lasien kilinää. Riisuin takkini naulakkoon ja astuin "areenalle", sillä tunsin itseni todelliseksi saaliiksi tämän kiimaisen miesjoukon keskellä. Edellisen kertainen vanha ja irstas mies asteli luokseni, otti minua käsivarresta kiinni ja johdatti miesten keskelle. "Ja tässä ystävät on lupaamani illan kohokohta, Tatjana, suoraan venäjältä." Puristus käsivarressani kertoi minulle, että tiesin nyökytellä ääntäkään päästämättä. "Tatjana ei puhu suomea, joten voitte rauhassa katsella ja arvostella tätä huoraa."

Puheen solistessa ympärilläni kuulin sellaisia kommentteja kuin:"Pantavan näköinen huora. Voiko sille tehdä mitä haluaa? Varatkaa jätkät tarpeeksi kortsuja, venäläisillä huorilla on aina joku tauti." Seisoin keskellä miehiä ja hymyilin vuorotellen jokaiselle, joka kävi minua koskettelemassa ja vastailin vaan: "Da, da", alistuen miesten irstaisiin nipistelyihin ja lähentelyihin.

Joku laittoi musiikkia soimaan, ja yksi miehistä otti minua kädestä kiinni ja johdatti keskelle huonetta näytellen, että minun pitäisi riisuutua. Hitaasti stripaten riisuin yltäni paidan ja hameen, jättäen ylleni korsetin ja sukat ja stringit sekä tietenkin korkokenkäni. Miehet, joita laskujeni mukaan oli ainakin kuusi, jos ei lie enemmän, istui pitkin takkahuoneen sohvaa ja tuoleja, ja jokainen tuijotti minun hidasta liikehdintääni musiikin tahdissa. Edelliseltä kerralta tuttu mies nyökkäsi päällään minua tulemaan lähemmäksi itseään, pakotti minut kontilleen eteensä lattialle ja avasi housujensa vetoketjun. Tiesin tietenkin mitä mies halusi, vaikka esitinkin hieman tyhmää ja vastaan hangoittelevaa. Mies otti hiuksistani kiinni ja taivutti pääni kohti syliään. Kun vihdoin upotin miehen kalun suuhuni, se oli kuin merkki muille miehille, ja kuulin, miten vetoketju toisensa jälkeen aukeni ympärilläni. "Tulkaapas pojat koittamaan, miten hyvin Tatjana ottaa suihin", mies sanoi toisille.

Ympyrä miehiä kerääntyi ympärilleni, ja vuorotellen kalu toisensa jälkeen kävi suussani, muutama imaisu ja uusi oli jo taas suussani. Kaksi kalua vaihtui käsissäni koko ajan, kun miehet vuorottelivat paikkaa suuni ja käsieni käsittelyssä. Stringieni naru siirtyi toiselle pakaralle, ja tunsin kuinka uteliaat kädet levittelivät pakaroitani ja tutkivat paljasta ajeltua pilluani. Jonkun sormi tutki jo peppuanikin, ja irstas vanha tuttuni yllytti miehiä yhä törkeämpään tutkiskeluun samalla kun itse imin ja runkkasin kalua toisensa perään.

Liukasta öljyä valutettiin pakaroilleni ja kämmenet levittelivät sitä rei'illeni, työntyen sisään vuoroin pilluun ja peppuun. Sormet levittelivät, tutkivat, miehet puhuivat keskenään, ja kilistelivät lasejaan, humaltuivat lisää ja samalla imettivät itseään minulla. Olin paikalla vaikka en ollutkaan. Heidän mielestään olin vain reikä joka vaati täyttöä, ja siitä käytiinkin kiivasta keskustelua. Miten ja missä järjestyksessä. Kuulin etäisesti, miten keskustelu eteni, sillä keskityin täysin suussani ja käsilläni hyväilemiini kaluihin.

Ilmeisesti jokin yhteisymmärrys oli saavutettu, sillä tunsin miten ensimmäinen kalu tökki peppureikääni tunnustelevasti. Hitaasti kalu upposi sisääni, ja sen tunkeutumista odottaessani lopetin myös imemisen hetkeksi. Kaikki miehet hiljenivät selvästi seuraamaan, miten reagoisin tai kuinka parru upposi pieneen ryppyreikääni. Kun kalu oli syvällä suolessani rentouduin odottamaan miehen liikkumista ja keskityin taas silmät ummessa suussani olevaan kaluun. Pitkin vedoin pepussani oleva kalu alkoi liikkua ja miehet intoutuivat seuraamaan kuinka peppureikäni aukeni ammolleen jokaisella ulosvedolla. Miehiä selvästi kiihotti nähdä huoran avoin reikä, ja suussani oleva kalu oli ensimmäinen, joka tursautti spermansa syvälle nieluuni. Nieleskelin spermaa edelleen, kun jo toinen kalu työntyi huulieni väliin. Ja parru peppurei'ässäni vaihtui toiseen, ja kolmanteen ja en tiedä monenteenko.

Vanha irstat tuttuni sai päähänsä kokeilla jotain uutta, ja asettui selkäni taakse levittäen nyt jo useamman kalun naimisesta aukinaisena olevan reikäni vielä enemmän ammolleen. Tunsin, miten jotain kylmää valui sisääni. Miehet ympärilläni naureskelivat, oluen maltainen haju tavoitti nenäni, ja ymmärsin, että peräsuoleeni valutettiin kylmää olutta. Kun pullo oli tyhjä, mies työnsi sen kaula edellä suoleeni ja työnteli sitä siellä edestakaisin jonkin aikaa. Miehet alkoivat olla lisäksi aikalailla humalassa, ja puheen seasta erotin, miten miehet suunnittelivat käyttävänsä minua.

Joku nosti minut ylös jaloilleni, johdatti sohvan reunalle, istui itse siihen, ja asetti minut kasvot itseensä päin päällensä istumaan. Kova kalu upposi, yllätys yllätys, kosteaan pilluuni kerralla, ja toinen mies tuli taakseni ja alkoi työntyä kaljaa tihkuvaan suoleeni samalla kertaa. Yksi mies tuli oikealle puolelleni, otti hiuksistani kiinni ja upotti kalunsa suuhuni, ja vasemmalle puolelleni tuli mies, joka kiersi sormeni kalunsa ympärille.

Näin miehet vaihtelivat paikkaa, vuorotellen suolessani ja pillussani vieraili eri kalu ja suutani nussi jokaisen kalu. Spermaa valui suustani, ja molemmat reikäni oli kuorrutettu spermalla sisältä ja päältä. Ja miehet jatkoivat, yhtenä jonona minua nussittiin edestä ja takaa, suutani käytettiin ja käteni runkkasivat liukkaita kaluja.

Ilman minkäänlaista taukoa miehet naivat minua, itse en enää tiennyt ajankulusta mitään, mutta huone täyttyi sperman ja kiiman hajusta, testosteronista ja pilluni tuoksusta. Miehet joivat ja naivat, välillä joku vaan veteli hitaasti käteensä katsellessaan, kuinka kalut jyystivät molempia reikiäni jyskyttävällä tahdilla. Tunsin olevani niin käytetty, niin täynnä tätä jatkuvaa kyrpäjonoa, mutta edelleen pysyin venäläisen huoran roolissani, ja kuiskailin vain da-daata milloin suuni ei ollut kullia täynnä.

Taas vanha ja irstas sai jonkin gardinaali-idean, ja kehotti miehiä nostamaan minut kontilleen keskelle pöytää. Liukasta öljyä valui lisää pakaroitteni väliin, ja kuulin tämän vanhan paskiaisen kysyvän miehiltä, olivatko nämä fistanneet koskaan. Huudahdin ääneen "Niet", mutta mies läimäytti minua avokämmenellä kasvoille, ja puristi poskiani hetken tuijottaen silmiini. "Huora on hiljaa vaan ja ottaa sen mitä annetaan", mies sanoi hiljaisella äänellä. Nyökytin päätäni alistuneesti ja suljin silmäni.

Mies liikutti sormiaan pilluni huulilla, ja alkoi hitaasti sormi kerrallaan työntyä sisään pilluuni. Miehet ympärilläni tuijottivat, miten säälimättömästi sormi toisensa perään upposi pilluni uumeniin, kunnes viimeinenkin sormi oli työntynyt huulien väliin. Tunsin, miten pilluni venyi sormien venytyksestä ja yritin rentoutua, sillä tiesin, että pahin oli vielä tulossa. Hitaasti mies pyöritteli kättään sisälläni, ja alkoi sitten työntää rystysiään sisääni. Uikutin hiljaisella äänellä pilluni alkaessa hitaasti antaa myöten sisään työntyvälle kädelle. Kun käsi sitten "muljahti" sisääni kokonaan, rannetta myöten, päästin hitaasti ilmat huulieni välistä ja huokasin ääneen. "Huora taitaa tykätä tästä kuitenkin", mies tuumasi muille miehille ja alkoi naida nyrkillään pilluani. "Joku voisi nyt tulla kokeilemaan, miten huoran perse venyy", mies jatkoi, "Mutta tästä ilosta on parasta tyytyä maksamaan ylimääräistä". Mies veti kätensä ulos sisältäni, ja tunsin, miten peppureikääni leviteltiin. Jokin tunkeutui peppureikäni sisäpuolelle, ja sitten tunsin miten uusi käsi alkoi työntyä sisääni. Tämä uusi käsi oli epäröivä, ja vanha irstas neuvoi miehelle miten sisääni oli työnnyttävä. Käsi tunkeutui ohjeiden mukaan pilluuni, tutki ja nai minua, ja taas uusi ja uusi. Peppureikäni oli jokaisen uuden käden edellä käsittelyssä, ja ihmettelin mitä miehet oikein tekivät. Samalla pöydällä kontillani ollessani miehet edelleen naivat minua suuhun vuoronperään, ja naamani ja hiukseni oli aivan spermassa miesten roiskiessa spermaansa pitkin ja poikin.

Ilmeisesti jossain vaiheessa miehet saivat tarpeekseen fistaamisestani, koska enää tutkivia nyrkkejä ei ollut minun pilluani venyttelemässä. Vanha irstas kehotti minua menemään putsaamaan itseni välillä, ja nilkutin korkokengissäni vessaan. Miehet naureskelivat minulle kävellessäni heidän ohitseen. Pytylle istuessani koettelin peppuani, ja huomasin siellä olevan jotain. Kun sain otteen papereista, vedin ne ulos. Levitin käteni, ja huomasin siinä olevan satasen seteleitä. Miehet olivat tunkeneet seteleitä peppuuni ennen kuin olivat fistanneet minua. Kahdeksan ryppyistä satasen seteliä putosi lattialle jalkojeni juureen.

Pesin ja siistin itseni. Korjailin meikkini ja yritin saada hiuksistani isoimmat spermat pois, mutta eihän ne mihinkään lähteneet. Kun olin siedettävän näköinen, palasin takkahuoneeseen. Miehiä lojui pitkin ja poikin, jokainen enemmän tai vähemmän juovuksissa ja kaikki alasti. Vanha ja irstas ojensi minulle takkini ja kuusi 500 euron seteliä. "Taksi odottaa, sinä voit lähteä, palvelujasi ei enää tarvita". Taksissa katsoin kelloa, ja huomasin olleeni saunatiloissa ainakin kuusi tuntia. Paikkoja pakotti, tunsin olevani käytetty ja likainen, mutta...Ainakin muutaman seuraavan kuukauden rahatilanne oli pelastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti