keskiviikko 12. elokuuta 2009

Päiväpano livenä...

Tässä taas livetarina fantasioitten sekaan. Valitettavasti kerronta ei ole yhtä "jouhevaa" kuin fantasiatarinoissani, mutta se kai on ymmärrettävää, kun ottaa huomioon kiiman ja seksuaalisen latautumisen sillä hetkellä. Kaikkea en välttämättä edes muista tarkalleen, mutta eiköhän se suurin piirtein näin kuitenkin mennyt...


Olin vuosisadan kiimassa, tai siltä se ainakin tuntui. Vakipano ei vastannut puhelimeen, ja minua panetti aivan sairaasti. Olin jo kiimoissani käynyt kaupassa ja apteekissa, kesämekossa,ilman pikkareita, ja ajattelin tussu märkänä, että jospa tuo ja tuo mies tietäisi, että tässä vaan pillu paljaana kyykistelen kaupassa....

Ostin muutaman lonkeron, ja niistä rohkaistuneena päätin mennä sättiin pornoilemaan. Sätissä eräs mies tuli juttelemaan minulle, ja ei aikaakaan kun olin antanut mese-osoitteeni, ja mies näytti kuvansa minulle. Ihan tavallisen ja kiltin näköinen mies, mutta... Aikamme juteltuamme mies sanoi olevansa kiinnostunut tulemaan luokseni, kahville... Mikäs siinä, lapset eivät olleet kotona, joten sanoin, että tule pois.

Odotellessa kävin suihkussa, meikkasin hieman, ja nyt vedin kyllä pikkarit ja rintsikat mekkoni alle. Jos se tulee kuitenkin vaan kahville...

Menin miestä pihalle vastaan, kun soitto tuli, että täällä ollaan. Mentin meille sisään ja istuttiin keittiöön juomaan kahvit ja juttelemaan ja tutustumaan. (Mies kyllä miellytti minun silmääni, mutta mistäs minä tiesin, mitä hän minusta ajatteli. ) Sitten käytiin (minä ainakin) hermosavuilla ulkona.

Tupakoitten jälkeen mentiin sisälle, ja yläkertaan. Minä esittelin huoneita, tässä se ja tässä tämä, kun en sitten hämmennyksissäni osannut muutakaan tehdä. Kysyin mieheltä, että mitäs nyt sitten? Mies sanoi minulle, että mitäs haluaisit. Katsoin vaan ujosti sänkyyn päin, enkä saanut sanaa suustani, vaikka kuinka teki mieli ja halutti. Ja mies ilmeisesti huomasi, että minä olen hiukan hämmennyksissäni, koska otti ohjat omiin käsiinsä. Suutelimme, ja mies hyväili rintojani ja työnsi kätensä pikkareitteni sisään. Olin aivan märkä jo ilman koskettamista, ja miehen kosketus sai minut lopullisesti kiimaan.

Mies komensi minut vuoteelle selälleen, asettui jalkojeni väliin vatsalleen ja alkoi nuolla minua. Luoja miten hyvälle se tuntui. Kieli teki tutkimuksiaan klittallani, välillä pillussani ja sormet tutkivat pilluni uumenia ja kosteita paikkojani. Mies nuoli hyvin, minä pyöritin pilluani suuta vasten ja pilluani venytteleviä ja naivia sormia vasten. Orgasmin lähestyä aloin hiljaa uikuttaa, jalkani alkoivat täristä, miehen kieli ja sormet tuntuivat ihanalle...En voinut mitään, kun huohottaen ja uikuttaen laukesin miehen kasvoille.

Mies odotteli hetken, että rauhottuisin, ja sanoi sitten että mennääs tupakalle välillä. Vedin vaan mekon takaisin päälleni ja polvet tutisten kävelin miehen perässä ulos tupakalle. Tupakalla kysyin mieheltä montako sormea minun sisälläni oikein oli. Mies hymyili minulle ilkikurisen näköisenä ja näytti koko kättään. Vatsanpohjassani muljahti, mies oli fistannut minua! (asia, jota olin pelännyt vaikka kuinka kauan, että se sattuisi) ja minä olin nauttinut siitä suunnattomasti.

Tupakalla mies kyseli mitä leluja minulla oli. Eihän minulla ollut muuta kuin pieni anustappi, mutta en myöntänyt sitäkään, kun mies tenttasi minua. Tupakan jälkeen mentiin takaisin ylös, mies heittäytyi vuoteelle selälleen, ja käski minun näyttää leluni hänelle. Häpeillen kaivoin kaapista ainokaisen leluni, ja liukastevoiteen, ja kortsun kun mies käski sellaisenkin antamaan. Sitten hän kehotti minua riisuutumaan kokonaan ja tulemaan vuoteelle viereensä. Mies käski minun runkata itseäni, hän halusi katsella.

En ole koskaan ollut mikään itsetyydytys-tyyppi, ja toisen nähden runkkaaminen ahdisti minua, eikä siitä mitään tullutkaan. Aikani tuskiteltuani mies sanoi, että älä ole niin ankara itsellesi, ja alkoi taas nuolla minua. Anustappi tunkeutui peppuuni, ja mies nuoli kärsivällisesti ja hellästi minut uudelleen orkkuun. Tosin tällä kertaa se kesti hieman kauemmin, kun hannasin vastaan sen minkä pystyin.

Sitten mies halusi naida minua. Kortsu kalun päälle, ja pilluni sai kyytiä. Huohotin, välillä huusinkin, kun unohdin jo missä ollaan ja ikkunat pihalle olivat auki, lapsia pihalla leikkimässä. Mies läimi persettäni kämmenellään ja tukisti minua. Olin aivan kiimassa, ja nautin miehen kovista otteista.

Sitten mies halusi panna persettäni. Pyysin häntä ottamaan vähän liukastetta ensin, ennenkuin tunkeutuu peppuuni. Hitaasti mies painoi liukastevoiteella voitelemansa kullin perseeseeni, ja taas alkoi samanlainen naiminen ja pakaroitteni läimiminen. Luoja, että sekin tuntui hyvälle...

Aikansa nussittuaan mies meni pois sisältäni, ja komensi minut pesulle, ja peseytyi hiukan itsekin.

Pesulta mies meni takaisin vuoteelle, ja komensi minut ottamaan kalunsa suuhuni. Imin miehen kalua, hyväilin kiveksiä ja miehen pyynnöstä nussin miestä sormellani peppuun, kunnes mies laukesi suuhuni. Mies kävi vielä pesulla ja saattelin miehen pihalle kotimatkalle.

Jälkeenpäin kysyin vielä mieheltä, että kuinka syvällä käsi oli sisälläni ollut, ja mies vastasi, että rannetta myöten. Ja ilman mitään liukasteita, olin minä sen verran kiimassa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti