tiistai 11. elokuuta 2009

Yö sairaalassa

Olin ollut sairaalassa potilaana jo toista viikkoa. Vitutti...ja vielä enemmän panetti. Miestä ei ollut saanut viikkokausiin, ja nyt sen saaminen oli vielä epätodennäkösempää. Päivät kuluivat sängyssä, huonekaverina vanhahko nainen. Ei ollut muuta iloa kuin läppäri, netti ja televisio. Ja televisiostahan ei tunnetusti tule yhtään mitään.

Olin heittänyt koko illan läppää netissä, ja mieli oli kokolailla maissa. Porukat biletti ja tapaili kavereitaan ja nai ja teki kaikkea mahdollista. Ja minä lusin sairaalassa. Niissä mielialoissa aloin nukkumaan.

Yöllä heräsin siihen, että peitto oli lattialla, nukuin alasti, ja unissani olin alkanut hyväillä itseäni. Ja koska olin huonekaverini tuntui kuorsaavan tyytyväisenä, jatkoin hyväilemistäni. Liu'uttelin sormia pitkin pillun huulia, hyväilin klittaani, kostutin sormiani märässä pillussani, ja nain itseäni sormella. Silmät ummessa kuvittelin olevani miesystäväni käsittelyssä, toisella kädellä puristelin nännejäni, ja jatkoin pilluni hipelöimistä. Yksi sormi pillussa, kohta jo kaksi, huokailin hiljaa ja hieroin klitoristani aina vaan rajummin ja rajummin.

En kuullut kiimoissani, että joku oli tullut huoneeseen. Vuoteen vieressä seisoi yht'äkkiä mieshoitaja, yökkö, joka tuijotti minua erittäin härski katse silmissään. Mies ei ollut sitten yhtään minun makuuni, vanha, isomahainen ja kaljukin vielä. Suorastaan inhottava. Yritin kurottaa ottamaan peittoani lattialta hämmentyneen näköisenä, mutta mies painoi jalkansa peiton päälle ja siirsi sen kauemmaksi.

Yritin peitellä itseäni, mutta hoitaja vaan tuijotti minua, ja otti sitten kädestäni kiinni ja siirsi sen rintojeni edestä pois. En uskaltanut päästää ääntäkään, sillä huonekaverini nukkui. Tai ainakin oletin hänen nukkuvan (kuorsausta ei sillä hetkellä kuulunut). Hoitaja otti kiinni rinnastani, puristi sen rivosti kätensä sisään, ja rutisteli sitä kovakouraisesti. Nännini pääsi miehen kynsien väliin, ja kipu sävähti lävitseni, kun kynnet upposivat nännin herkkään ihoon. Toisella kädellään mies levitti reisiäni levälleen, ja pyöritti sitten sormiaan märässä pillussani.

Suljin silmäni, sillä miehen rivot otteet tuntuivat ihanalle, koska en tosiaan ollut saanut miestä moneen viikkoon. Silmät kiinni en ainakaan näkisi miestä, jonka otteet tuntuivat ihanalle miestä kaipaavassa pillussani. Mies pyöritteli sormiaan pillussani, välillä klitoriksen päällä, ja sitten mies laskeutui jalkojeni väliin, ja alkoi nuolla pilluani. Käsillään mies levitti reiteni aivan levälleen, nosti ne vielä koukkuun ja näytti minulle, miten niitä pitää pidellä kiinni. Pitelin polvitaipeistani jalkojani niin levällään kuin pystyin, ja mies nuoli kovalla ja vaativalla kielellään klittaani ja pilluani. Sormillaan mies alkoi nussia pilluani samalla kun kieli tutki pilluani ja pientä peppureikääni.

Miehen sormet tunkeutuivat yksi kerrallaan sisääni, yksi sormi, kaksi, sitten siellä oli jo kolme, peukalo ja pikkurilli tuntuivat pillun ulkopuolella, kun mies käänteli ja pyöritti sormiaan edestakaisin, ympäri ja koukisteli niitä pillussani. Kieli tökki peppureikääni, nussi sitä välillä ja palasi sitten taas klittalle. Huulet imivät klitoriksen väliinsä, ja minä vatkasin pilluani miehen suuta vasten. Ääntäkään en uskaltanut päästää, ettei huonekaveri vain herää.

Sitten mies veti sormensa ulos pillustani, mutta työnsi samantien sinne pikkurillinsä kolmen muun sormen seuraksi. Pilluni tuntui olevan täynnä miehen sormia. Mutta...hoitaja ei ollut vielä päässyt loppuun asti. Hitaasti mies alkoi tunkea sisääni vielä peukaloaan. Jännitin itseni, sillä pilluni tuntui olevan liian täynnä jo nytkin. Mutta mies jatkoi nuolemistani samalla, ja kielen kosketus sai minun lihakseni rentoutumaan niin, että mies pääsi työntymään viimeiselläkin sormellaan sisään märkään ja liukkaaseen pilluuni.

Pilluni oli venytetty äärimmilleen, se yritti ottaa vastaansa miehen sisään tunkeutuvaa kättä, mies liikutti sitä edestakaisin hitaasti pilluni huulilla. Käsi ei ollut vielä sisälläni kokonaan, sormet upposivat sisääni, ja ulos. Pillunhuulet venyivät sormien tullessa ulospäin, ja sisäänmennessään sormet työnsivät huuliani tiukemmin ja tiukemmin sormia vasten. Mies liikkui, venytti ja pyöritti, kunnes hikikarpalot otsallaan, työnsi kätensä sisääni. Ähkyin äkillisen kivun tunteen vallassa, mutta hoitaja venytti edelleen kädellään pilluani, liikutti kättään hitaasti sisälläni, kunnes tunsi minun uudelleen rentoutuvan otteessaan.

Sitten hän aloitti hitaan nyrkkinainnin sisälläni. Kielellä edelleen klitoristani nuollen mies alkoi nussia äärimmilleen venytettyä pilluani kädellään. Hitaat liikkeet alkoivat muuttua nopemmiksi, ja minä kiihotuin äärimmilleen tästä pilluni täyttävästä tunteesta ja klitoristani armotta nuolevasta kielestä. Hoitaja nussi pilluani lopulta jo tosi kovilla otteilla, pidin miehen ranteesta kiinni ja liikutin sitä itse nopeammin ja nopeammin sisälläni. Orgasmin alkaessa vapisuttaa kehoani, mies runnoi minua jo täydellä voimalla, ja laukesin huohottaen ja jalat täristen miehen nyrkille ja kasvoille. Pilluni sykkiessä vielä miehen nyrkin ympärillä, mies veti varovaisesti nyrkkinsä pois, ja käänsi minut vatsalleen vuoteelle.

Toinen jalkani oli vuoteella, toinen sängyn reunan ylitse lattialla, hoitaja nosti peppuani, ja työntyi takaapäin sisääni yhdellä kovalla työnnöllä. Pilluni sykki vieläkin äskeisen orgasmin voimasta ja hoitaja alkoi nussia minua pitkin ja rauhallisin työnnöin. Pilluni oli niin märkä, että se suorastaan litisi miehen kyrvän köyriessä sitä, nopeammin ja nopeammin. Mies painoi päätäni patjaa vasten, ja nosti toisella kädellä vyötäröstäni peppuani vielä ylemmäs, ja runnoi sitten itsensä sisääni muutaman nopean työnnön verran, kunnes laukesi sisääni hiljaa urahtaen. Hän nosti housunsa ylös, kumartui ottamaan peittoni, heitti sen päälleni vuoteelle ja käveli ylös huoneesta. Ovi vain kolahti hiljaa, kun mies oli mennyt.

Pillu edelleen sykkien, spermat hitaasti sieltä ulos valuen nukahdin uneen, ja aamulla hipsin hyvin hiljaa suihkuun tyytyväisenä ja tyydytettynä. Huonetoveristani en tiedä, mitä hän kuuli (tai näki) yöllä, mutta sanaakaan hän ei minulle asiasta sanonut. Kysyipä vaan seuraavana iltana, että onkohan meillä vielä sama yöhoitaja kuin edellisenä yönä. Vahinko vaan, ei ollut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti