keskiviikko 12. elokuuta 2009

Herätys

"niinkuin minä sen teen"



Herään aamulla...vierestäsi...Katselen sinua, sinä nukut vielä...Suloisesti unessa. Varovasti vedän peiton päältäsi, hitaasti, ettet herää...

Katselen sinua...katseeni lepää alastomalla vartalollasi...Rintakehäsi kohoilee hengityksesi tahdissa, ylös..ja alas...Katseeni laskeutuu vartalollasi...Vatsalle...alemmas...Kalusi lepää reittä vasten...Nielaisen...Katselen sitä...Mieleni tekee koskettaa sitä, tuntea miten se jäykistyy kosketuksestani...

Laskeudun alemmas vuoteella. Olen kasvokkain sinun kalusi kanssa. Nuolaisen huuliani. Kostutan ne syljelläni, märiksi ja kosteiksi, helpoiksi koskettaa. Suutelen varovasti kaluasi. Hyväilen huulillani kalun vartta, hellästi. Kohotan kädelläni kaluasi hiukan, ja otan sen huulieni väliin. Imaisen sen suuhuni. Terskan samettinen pinta paljastuu esinahan alta, koskettaa kieltäni, ja nuolen sitä..hitaasti ja hellästi...Kalusi värähtää kieleni kosketusta, se alkaa jäykistyä. Kohotan katsettani, katson joko sinä heräät. Mutta sinä hymyilet unissasi, hävytön...näet unta tästä...

Tunnen nautinnonvärinän kehollani, minä haluan sinua, haluan tuntea kovan kalusi suussani, ja otan siitä huulillani otteen uudelleen. Upotan kalusi suuhuni, kokonaan...Tunnen, miten se täyttää suuni, vaikka se ei vielä edes ole kunnolla jäykistynyt. Kalusi suussani nousen polvilleni sinun viereesi, ja upotan kalun vielä syvemmälle..Imen sen niin syvälle, että nenäni on vasten sinun nivusiasi. Kieleni hyväilee kalun alapintaa samalla kun liu'utan huuleni takaisin kalun päähän ja terskalle. Kielellä tunnustelen terskaa, nuolen sitä, maistan kieleni kärjellä suolaista tippaa, joka ilmestyy terskan päähän. Uudelleen, hitaasti,upotan kalun suuhuni. Taas juureen asti. Nyt kalusi on jo kovana suussani, mutta en enää ajattele sitä oletko hereillä.

Silmät ummessa nautin kalun imemisestä. Kieleni kostuttaa kalun vartta syljelläni, ja kiedon syljestä liukkaan kalun ympärille sormeni, ja hyväilen niillä vartta samalla kun huulillani hyväilen terskaa ja esinahan reunaa. Kieli kiertyy ympäri ja ympäri, ja välillä otan nupin suuhuni imien sitä kovemmin. Sormien hyväillessä kalua ylös ja alas, huuleni liikkuvat kalun vartta pitkin, nopeammin ja kiihkeämmin. Välillä hidastan tahtia, otan koko kalun taas syvälle suuhuni, ja pitelen sitä suussani kielellä kalun alapintaa hyväillen. Kielellä kurotan samalla myös kiveksille, päästän kalun suustani ja otan ne suuhuni, vuorotellen, hellästi ja varovasti imien ja kielellä nuollen niiden viileää pintaa.

Ja taas otan kalusi suuhuni, uudelleen imen sitä, nyt päättäväisesti ja nopeasti imien ja liikuttaen huuliani pitkin vartta, sormet liikkuvat huulien edellä ja sitten perässä. Syljestä liukas kalu liukuu sormieni välissä, ja suustani valuva sylki kostuttaa enemmän ja enemmän seisovaa ja sykkivää kaluasi.

Sormieni alla tunnen, miten veri sykkii kalun sisällä, nopeammin ja nopeammin, ja kalu paisuu suussani yhä isommaksi. Tunnen, miten kivekset nousevat toisen käteni hyväillessä niitä, ja kuulen miten hengityksesi on kiihtynyt nopeammaksi. Alan imeä kaluasi, liikutan suutani vieläkin nopeammin, ja tunnen miten lantiosi kohoaa suutani kohti, sinä tulet, sinä laukeat suuhuni. Sperma sykkii syvälle nieluuni, pitkinä ja voimakkaina sykäyksinä, ja sinä päästät suustasi yhden lyhyen vavahduttavan huokauksen sperman valuessa kurkkuuni.

Hyväilen edelleen hellästi kaluasi, sen pikkuhiljaa laskiessa kovasta paineestaan. Nuolen ja suutelen sitä, hellästi suutelen vielä terskaa ja nostan pääni ylös, hymyilen sinulle ja sanon : "Hyvää huomenta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti