perjantai 24. heinäkuuta 2009

Mieheni, vallassani

Katselen miestäni, siinä hän nukkuu suloisen viatonta untaan. Täysin tietämättömänä siitä, mitä olen ajatellut hänen päänsä menoksi tälle yölle. Nousen hiljaa vuoteesta, noudan tarvikkeet yöllistä leikkiäni varten. Mieheni liikahtaa unissaan, hymyilee unissaan. Pirullinen hymy nousee huulilleni...

Varovasti otan mieheni kädestä kiinni, kierrän narun ranteen ympäri, solmin sen. Sitten toisen käden ympärille samalla tavalla. Sitten sidon nilkat samalla tavalla. Hitaasti levitän kädet, ja sidon ne sängyn päihin kiinni. Jalat sidon sängyn jalkapäihin, ja siinä seison valtani hurmiossa mieheni yläpuolella ja katselen, miten hän makaa X-asennossa vuoteella. Otan huivin, ja kiedon sen vielä mieheni silmien päälle. Nyt hän heräilee, kiskottelee käsiään, ensin varovaisesti ja sitten hätääntyneenä. "Mitä täällä tapahtuu", kuuluu unisella äänellä silmäsiteen alta. "Shhh...olehan hiljaa", kuiskaan miehelleni.

Laskeudun alas, otan yöpöydältä lasista jääpalan, ja painan sen mieheni nännille. Mies värähtää, ja nänni kovettuu kovaksi jääpalan kosketuksesta. Hieron nänniä jäällä, kieritän sitä toiselle nännille. Toinenkin nänni kovettuu silmieni edessä. Vesinoro seuraa jääpalan reittiä, nuolaisen sen suolaiselta iholta. Mieheni värisee kylmän jääpalan ja kieleni kosketuksesta.

Otan lasista uuden jääpalan, ja tiputan sen varoittamatta mieheni navalle. Mies henkäisee tukahtuneesti. Sormellani liikutan jääpalaa hitaasti karvaista ihoa pitkin kohti alushousujen reunaa. Alushousuissa liikehtii jäykistyvä kalu. Mieheni yrittää liikkua karkuun kosketustani, mutta narut ovat tiukalla ja hän ei voi paeta kylmän jään kosketusta. Työnnän jääpalan alushousujen sisään, painan sen seisovaa kalua vasten. Mies jähmettyy paikalleen, ulahtaa tukahtuneesti ja kalu kutistuu jääpalan hivellessä kurttuiseksi muuttuvaa kalun vartta.

Suutelen miestäni suulle, puren alahuulta vaativasti. Mies yrittää vastata suudelmaani, mutta puren kovemmin, ja nappaan hampaillani kiinni kielestä, joka yrittää tunkeutua suuhuni. Puren, kunnes mies uskoo, että minä määrään miten nyt edetään. Suutelen mieheni kaulaa, imen nänniä, näykin sitä hampaillani. Mies vaikeroi hiljaa purressani kovemmin. Laskeudun alemmas, suutelen napaa, kielelläni hyväilen karvoitusta, joka johtaa kohti alushousujen vyötäröä. Yöpöydältä otan veitsen, hitaasti leikkaan veitsen terävälle kärjellä alushousut auki. Nyt mieheni makaa alasti, sidottuna edessäni.

Nautin vallan tunteesta, joka kuohuu ylitseni. Mieheni makaa jähmettyneenä paikallaan, odottaen, mitä minä nyt tekisin. Hitaasti hyväilen kielelläni ihoa, nuolen kalua joka alkaa uudelleen heräillä. Upotan kalun suuhuni, imen sitä hetken, miehen lantio nousee suutani vasten. Lasken kalun suustani, suutelen terskaa, hyväilen sitä kielelläni. Mies ähkyy nautinnosta allani.

Otan yöpöydältä kynttilän, sytytän tulitikun. Mies kuuntelee liikkeitäni, ja syttyvän tulitikun ääni saa hänet rimpuilemaan köysissä. Sytytän kynttilän. Odotan, että tali kuumenee kynttilän sydämen juuressa, sitten käännän sen ja valutan kuumaa steariinia miehen rinnalle. Mies kavahtaa, ja valittaa ääneen. Kuuma steariini valuu pitkin rintaa, nännille...Ja mieheni vapisee kivusta. Samalla hänen kalunsa kuitenkin seisoo jäykkänä ja kovana.

Valutan steariinia kohti napaa, välillä suutelen vatsaa hellästi. Mies vapisee, rimpuilee. Hän pelkää selvästi, pelkää että mihin asti steariinia aion valuttaa. Kosketan kynttilän kylmällä varrella miehen reittä, sen arkaa sisäpintaa. Mies rimpuilee aina vain enemmän. Otan toisella kädellä juomalasista uuden jääpalan ja painan sen vasten kiveksiä. Kivekset vetäytyvät suppuun, ja mieheni kiljaisee kauhun sekaisella äänellä. Hitaasti hieron jääpalalla kiveksiä. Kynttilä on jo sammunut, mutta sitähän mieheni ei tiedä. Hyväilen kynttilän varrella mieheni peräaukkoa, ja mies rimpuilee yhä enemmän vastaan kynttilän kosketusta.

Kalu seisoo silti ylväästi edessäni ja upotan sen suuhuni. Samalla painan kynttilän päätä hellästi vasten mieheni peräaukkoa. Mieheni jähmettyy paikoilleen. Otan yöpöydältä hiukan rasvaa sormeeni ja hieron sitä kynttilän päähän. Mies makaa aivan liikkumatta paikallaan. Hengitykseni on kiihtynyt, ja mieheni kuulee sen ja odottaa hengittämättä mitä minä oikein olen tekemässä.

Otan mieheni kalun suuhuni, imen sitä, hyväilen kalun vartta kielelläni. Nuolen terskaa, pyöritän kieltäni sen päässä. Samalla hivutan kynttilän takaisin miehen peräaukolle. Hitaasti...hyvin hitaasti alan työntää sitä mieheni anaaliin. Mies yrittää paeta kynttilää, mutta päättäväisesti upotan sen syvälle suoleen. Samalla imen mieheni kalua, otan sen syvälle suuhuni ja liikutan huuliani sen vartta pitkin. Hitaasti mieheni rentoutuu, ja tiedän, että nyt voin liikuttaa kynttilää mieheni sisällä. Alan liikutella sitä hitaasti, sisään ja ulos. Kalu suussani tuntuu paisuvan entisestään.

Käännyn mieheni päällä ympäri ja tarjoan pilluni mieheni suun päälle. Mies nuolee minua, hyväilee suullaan märkää pilluani, hamuilee klitoristani kielellään. Pyöritän pilluani mieheni kasvoilla, samalla imen kalun syvemmälle suuhuni ja vatkaan kynttilää miehen anuksessa. Tunnen, että mieheni on laukeamassa. Lasken kalun suustani, ja painaudun koko painollani suun päälle. Mieheni kakistelee jalkojeni välissä, mutta kieli uppoaa silti syvälle vittuuni.

Nousen pois mieheni kasvojen päältä, ja mies ulahtaa harmistuneena. Siirryn alemmas, laskeudun mieheni päälle ja upotan sykkivän kalun sisääni. Ratsastan hetken kalun päällä. Kynttilä on edelleen mieheni sisällä, liikutan sitä nyt hitaasti omien liikkeitteni tahtiin. Mies ähisee allani, yrittää liikkua minua vasten. Nousen pois hänen päältään. "Ei!", mieheni valittaa. Otan lisää rasvaa, liukastan oman peppuni, kiskaisen huivin mieheni silmiltä ja kuiskaan:"Katso". Hitaasti upotan mieheni kalun peräaukkooni. Mies tuijottaa silmät kiihkosta palaen, miten kalu uppoaa sentti sentiltä peppuuni. Istun hetken paikallani, kunnes paikkani antavat myöten isolle kalulle. Sitten alan liikkua kalun päällä. Nousen ja lasken kalun porautuessa yhä syvemmälle suoleeni. Samalla nussin miestäni kynttilällä. Miehen hengitys nopeutuu, katse silmissä muuttuu yhä kiihkeämmäksi. Tunnen, kuinka itsekin lähenen orgasmia. Yhtäaikaa mieheni ja minä laukeamme, valittaen hiljaa nautinnosta.

Kun vihdoin saan mieheni irti naruista, joilla olen hänet sitonut, hän vetää minut viereensä ja kuiskaa korvaani:"Tällaista herätystä en olisi koskaan kuvitellut saavani" ja nukahtaa viereeni hymy huulillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti