perjantai 24. heinäkuuta 2009

Pikkujouluista kotiin

Satoi kaatamalla...Olin istunut ja odottanut yön viimeistä linja-autoa jo ainakin puoli tuntia...pienessä sievässä...pikkujoulut oli juhlittu...ja vaikka kotiin "saattajia" oli tarjolla, olin luvannut mennä "kiltisti kotiin"..

Dösää ei vaan kuulunut, jalat oli aivan puuduksissa, korkokengät painoivat varpaita...ja se julmettu sade ropisi niskaan...Että oli hatutus korkeella! Pysäkille pysähtyi...ei sen vähempää, kuin poliisien maija...Yritin ryhdistäytyä, putkaan tässä nyt viimeksi kukaan tahtoi hauskan illan jälkeen..."Mihin se neiti on menossa", maijasta virka-asuinen setä poliisi tiedusteli ystävällisesti. "Kotiin", mumisin vaivautuneena "On tainnut jo viimeinen linja-auto mennä", jatkoin yhtä nolona. "No, hyppääppä kyytiin, niin viedään sinut kotiin", vastasi poliisi autosta, nousi ulos ja avasi takaovet maijaan. Edelleen tosi nolona nikottelin pysäkillä jotain taksista, mutta poliisi otti minua kyynärtaipeesta ja työnsi maijan penkille istumaan. "Täällähän ei saa yksin asiakasta istuttaa", poliisi tuumasi ja istui viereeni ja veti oven kiinni perässään...

"Kuski" pyyhälsi pysäkiltä saman tien eteenpäin, kun ovet olivat kolahtaneet kiinni. "Mihin se neiti viedään?", kuljettaja kyseli edestä. Sanoin suunnan kodilleni päin ja maijan nokka heilahti ensimmäisestä risteyksestä kohti kotiosoitetta.
Takana toinen poliisi alkoi jutella kanssani niitä näitä, ja nopeasti huomasin kertoneeni, että olin luvannut, etten ottaisi pikkujouluista saattajia mukaani. Molemmat poliisit tuntuivat olevan yhtä mieltä poikaystäväni kanssa siitä, että yksinäisten naisten ei kannata pikkujouluissa alkaa "törttöilemään" vieraitten, saati sitten tuttujen, miesten kanssa.

Poliisi "tuntui" hivuttautuvan maijan takaosassa aina vaan likemmäs ja likemmäs minua...Yritin mennä kauemmas, mutta penkkitilaa ei tuntunut kovin pitkälle piisaavan, ja pian huomasinkin olevani seinän ja poliisin tiukassa puristuksessa...Vaivautuneena yritin mennä toiselle penkille, mutta tiukka ote ranteessani kertoi, että nyt on turha pyristellä.

Kotiosoitteeni vilahti ohitse...Poliisi etupenkillä,siis kuski, hymähti mutinalleni, mutta maija jatkoi matkaansa. Takaosassa kanssani oleva poliisi piti edelleen ranteestani kiinni, ja ennen kuin huomasinkaan, olin saanut ""valtion kihlat", eli poliisi raudoitti minut maijan häkkiseinäään toisesta ranteesta kiinni...Aloin olla todella huolissani, mihin tämä kyyti minut vielä johtaakaan. Takaosasssa kanssani oleva poliisi kehotti minua rauhoittumaan, tässä ei olisi mitään hätää, virkavalta varmasti hoitaisi minut kotiin..ennemmin tai myöhemmin... Kiskoin kättäni, mutta turhaahan se oli..Raudat ranteessani eivät antaneet periksi, ja poliisi oli kaiken lisäksi hivuttanut kätensä hameeni helman alle.

Olen aina kuvitellut miltä tuntuisi tulla raiskatuksi, ja nyt mitä ilmeisemmin saisin tuta, miltä fantasiani todellisuudessa tuntuisi...

Poikaystäväni mieliksi olin pukeutunut hyvin seksikkäisiin vaatteisiin, sillä olimme sopineet, että kun tulisin pikkujouluista kotiin, herättäisin hänet, ja harrastaisimme kiihkeää seksiä..Sukan vartta pitkin ei nyt kylläkään vaeltanut poikaystäväni käsi, vaan poliisin käsi nousi pikkuhiljaa pitkin reittäni, kohti stringien keskikohtaa..

Auto pysähtyi, ja kuljettajana ollut poliisi sammutti auton, nousi ulos ja kiipesi auton takaosaan toisen poliisin kanssa.
Yritin vastustella, äänekkäästi jo tässä vaiheessa, poliisien aikomuksia, mutta tiukan komennuksen jälkeen ymmärsin, että olisi parempi pitää pienempää suuta.

Autoa kuljettanut poliisi sitoi raudoilla toisen käteni maijan ristikoihin kiinni, ja nyt istuin penkillä kädet raudoitettuna. Toinen poliisi alkoi avata paitani nappeja, ja toinen kyykistyi eteeni ja levitti jalkani levälleen. Stringien välistä sormi lipui kohti pilluani ja yhdellä nopealla liikkeellä pikkupöksyistäni oli vain muisto jäljellä. Samalla toinen poliisi kiskaisi paitani napit auki, ja paljasti liivien peittämät, nyt kauhusta...ja ehkä hieman kiihkostakin, kovettuneet nännini eteensä.

Haukoin henkeäni. Nämä poliisit, aina minun niin palvomat virkapukuiset miehet, aikoivat tehdä minulle fyysistä väkivaltaa...ja se sai minut vain kiihottumaan. Enkö tosiaan tuntenut itseäni enää? Halusinko, että minut raiskataan kahden miehen voimalla keskellä ei mitään...Halusin...luoja varjelkoon, sitä minä halusin...

Tai ehkä en sittenkään halunnut, tai ainakin siltä minusta alkoi vakaasti tuntua, kun poliisin hampaat upposivat nänniini. Tuska kulki läpi vartaloni, ja kyyneleet valuivat pitkin poskiani. Purin hampaani yhteen ollakseni huutamatta, mutta kun hampaat purivat yhä kovemmin, en voinut olla parahtamatta kivusta.

Toinen poliisi oli päässyt tutkimusmatkansa päätökseen. Sormi tutki pilluni sopukoita uteliaana ja kovakouraisena. Ensin yksi, sitten kaksi ja lopulta kolme sormea upposi sisääni vastusteluista huolimatta. Toisen kätensä sormilla poliisi levitteli häpyhuuliani, paineli peukalollaan klittaa, pyöritti sitä siinä ympäriinsä edestakaisin..Lantioni vastasi tahtomattani peukalon pyörivään liikkeeseen, ja tunsin kuinka häpeän puna kohosi kasvoilleni. Vaikka kuinka yritin vastustaa kiihottumistani, poliisien otteet alkoivat tuntua niin hyvälle, että huuliltani pääsi turhautunut huokaisu, kun poliisi otti sormensa ulos sisältäni.

Toinen rauta avattiin, minut käännettiin kontilleen maijan kapealle penkille, ja käsi sidottiin takaisin.
Poliisi työnsi taas sormensa, nyt takaapäin sisääni...Taas kolme sormea liikkui pillussani, levitteli ja pakotti sitä auki enemmän. Olin märkä...En voinut keholleni mitään. Yritin ajatella vaikka mitä, että kehoni olisi unohtanut sitä tutkivat kädet.

Peppureiälleni painautui sormi. Yritin väistää sormen tunkeutumista, mutta toinen poliisi nappasi minua tiukasti hiuksista kiinni, ja painoi pääni nivusiinsa. Housut olivat nilkoissa ja seisova kalu tykytti poskeani vasten. Avasin suuni ja annoin poliisin liu'uttaa kalunsa suuhuni.. Hitaasti mies alkoi naida suuhuni. Samalla tunsin, kuinka peppureikääni upposi sormi. Pillussani olleet sormet vedettiin pois ja tilalle alkoi tunkeutua jotakin kylmää. Takanani oleva poliisi työnsi pamppua pilluuni, sentti sentiltä se upposi syvemmälle. Peukalo jatkoi liikettään pepussani, ja pamppu tunkeutui..yhä..syvemmälle...

Toinen poliisi jatkoi naimistaan suuhuni, tiukalla otteella hiuksistani poliisi liikutti päätäni ja suutani kalullaan. Minä kakistelin, kun kulli upposi liian syvälle, mutta poliisi vain puristi tiukemmin tukastani.

Pamppu sisälläni oli ilmeisesti päässyt pohjaansa asti, sillä hitaasti toinen poliisi alkoi liikuttaa sitä sisälläni edestakaisin. Peppureiälläni ollut sormi liukui pois, mutta kuulin kuinka poliisi sylki, luultavasti käteensä, ja sen jälkeen peppureiälläni tuntui kovempaa painetta. Poliisi työnsi sisääni, peppuuni, toista pamppua. Minusta tuntui, että repeäisin siihen paikkaan. Mutta säälimättä pamppu upposi syvemmälle ja syvemmälle.

Edessäni oleva poliisi kiihdytti tahtia, ilmeisesti kahden pampun näkeminen sisälläni oli miehelle liikaa, sillä varoittamatta hän laukesi suuhuni.. Spermaa valui pitkin suupieliäni, mutta suurin osa oli valunut kurkkuuni. Nielin suuni tyhjäksi, mutta vain sitä varten, että toinen poliisi astui eteeni ja alkoi samalla tavalla naida suuhuni.

Toinen poliisi siirtyi nyt pamppujen kimppuun. Vuorotellen hän liikutti pamppuja, pillu-peppu-pillu...Lantioni vastasi työntöihin, en voinut olla vastaamatta..Samalla imin toisen poliisin kalua suussani.Hiuksiani puristava käsi tiukensi otettaan, ja toinenkin poliisi laukesi suuhuni. Samalla pamput nopeuttivat liikettään sisälläni. Pyöritin nyt lantiotani silmät ummessa ja ähkin mielihyvästä.

Poliisit seurasivat pamppujen liikettä, lantioni kiimaista pyörintää, välillä jompi kumpi läpsäytti minua pepulle, ja pamput jatkoivat mäntämäistä liikettään sisälläni. Tunsin kuinka orgasmi läheni hyökyaallon lailla. Kun sitten laukesin, en voinut enää olla huutamatta, ja poliisien nautinnoksi latelin kaikki osaamani rivoudet miehille samalla kun vartaloni sykki edelleen orgasmin kourissa.

Raudat irrotettiin ja istuin aivan voipuneena penkin reunalle. Maija lähti liikkeelle, ja pian huomasin seisovani kotiportilla. Maijan valot etääntyivät hitaasti kotikadullani, ja kadun päässä siniset valot välähtivät kerran, ennenkuin auto hävisi näköpiiristäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti